Managing Front Office Operations (Limassol)

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

20 Απρ 2022 09:00 29 Ιουν 2022 17:00
Ελληνικά
76 ώρες ( 11 μέρες )
Managing Front Office Operations (Limassol)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Τμήμα Υποδοχής είναι το επίκεντρο κάθε ξενοδοχείου ή επιχείρησης φιλοξενίας. Είναι το πρώτο και τελευταίο σημείο επαφής των επισκεπτών, και γι’ αυτό παίζει ζωτικό ρόλο στη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών και της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης φιλοξενίας.

Η Polykarpou HRD προσφέρει δύο ξεχωριστά προγράμματα σπουδών του Front Office που στοχεύουν τόσο σε υποψηφίους που επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία φιλοξενίας, όσο και σε καθιερωμένους επαγγελματίες που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια γερή βάση δεξιοτήτων στη βιομηχανία φιλοξενίας και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα που χρειάζονται για να εργαστούν ως ειδικευμένοι επαγγελματίες του Front Office.

Ως το πρώτο επίπεδο επαγγελματικής ανάπτυξης, το Front Office Academy βοηθά τους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση εργασιών του Front Office και να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες. Το πρόγραμμα προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης που σχετίζονται με το Τμήμα Υποδοχής ενός ξενοδοχείου. Η Εκπαιδευτική ύλη βασίζεται στα Διεθνή πρότυπα του Front Office όπως καθορίζονται από το AH&LEI, και τα Κυπριακά πρότυπα Οροφοκομίας της ΑΝΑΔ. 

Οι επιτυχείς υποψήφιοι που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα και περνούν την εξέταση θα λάβουν πιστοποίηση από το AH & LEI, επαγγελματική αναγνώριση για την επιτυχία τους, καθώς και Επαγγελματικό Τίτλο σπουδών στο Housekeeping από την Ακαδημία Front Office της Polykarpou HRD.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Front Office Management Specialization
ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου, μπορείτε να συνεχίζετε με 2 ακόμα μαθήματα για να αποκτήσετε το διεθνώς αναγνωρισμένο Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομές του Front Office Management.

Ο τίτλος αυτός της ειδίκευσης 5 μαθημάτων, περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα σπουδών που καταρτίζεται από το AH & LEI και προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο δίπλωμα που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας στον τομέα του Front Office Management.

Το Front Office Management Specialization απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους με αναγνωρισμένο πτυχίο. Προσφέρει τις ειδικές τεχνικές, εποπτικές και διευθυντικές δεξιότητες που απαιτούνται για θέσεις εισόδου σε επίπεδο διοίκησης στα τμήματα Front Office, μέσω πέντε πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων. Η ολοκλήρωση και των πέντε μαθημάτων θα σας δώσει το Δίπλωμα Ειδίκευσης.

Οι υποψήφιοι που ολοκληρώνουν με επιτυχία και τα πέντε μαθήματα μέσω της Polykarpou HRD θα επιβραβευθούν με τον Τίτλο Ειδίκευσης στο Front Office από την AH & LEI και θα λάβουν επίσης ένα πιστοποητικό AH & LEI για κάθε ολοκληρωμένη ενότητα.
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Κώστας Μιχαηλίδης - Training Instructor at Polykarpou hrd

In Hospitality Industry since 1976. Studied Hospitality in Athens and Kerkyra. He continued further studies in Madrid, holding a Hotel Management Diploma, Mastering as a Vocational Training Instructor.

He worked both in Greece and in Cyprus in middle and deluxe hotels, mostly as a Front Office Manager.

In his training experience, he achieved to partner with the Higher Hotel Institute Nicosia. He has also been a Committee technical member on creation of the Front Office standards on the National Vocational Qualification System (NVQS)

Since January 2019, he is a permanent Training Instructor at Polykarpou hrd and the Cyprus Hospitality Educational Institute

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1750.00
  • € 1292.00
  • € 332.50
  • € 458.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1400.00
  • € 0.00
  • € 266.00
  • € 1400.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 20 Απρ 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τετάρτη - 29 Ιουν 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Managing Front Office Operations (Limassol)

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Πιστοποιημένος Επόπτης Φιλοξενίας (CHS®)...

Το πρόγραμμα με τον τίτλο Certified Hospitality Supervisor CHS® είναι η πιο διάσημη πιστοποίηση που υπάρχει για έναν επόπτη φιλοξενίας και αποτελεί μέρος μιας ε...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Certified SPA Supervisor...

Το πρόγραμμα Certified Spa Supervisor (CSS) είναι μια πιστοποίηση για Επόπτες και Διευθυντές SPA και κέντρων Ευεξίας. Το πρόγραμμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε α...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Αγγλικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Supervision in the Hospitality Industry...

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν Διοικητικούς, εποπτικούς και ηγετικούς ρόλους στη βιομηχανία φιλοξενίας. Σάς βοηθά να αναπτύξετε αποτελεσμ...

23/05/2024 09:00

45 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)