Τελετή Απονομής Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2021 της ΟΕΒ και Κυπριακών Βραβείων Έρευνας 2021 του ΙδΕΚ

- Καινοτομία/ Start Ups

20 Δεκ 2021 18:30 20 Δεκ 2021 21:00
Ελληνικά
2 ώρες ( 1 ημέρα )
Τελετή Απονομής Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2021 της ΟΕΒ και Κυπριακών Βραβείων Έρευνας 2021 του ΙδΕΚ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τελετή Απονομής Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2021 της ΟΕΒ και Κυπριακών Βραβείων Έρευνας 2021 του ΙδΕΚ. Ο διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας διοργανώνεται από το 2006 από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συμβάλλοντας στη βελτίωση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Παράλληλα, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για αναγνώριση και επιβράβευση της άριστης επίδοσης στον τομέα της έρευνας, καθιέρωσε από το 2007 την απονομή ετήσιου Βραβείου Έρευνας.

Στο διάστημα όλων αυτών των χρόνων βραβεύτηκαν και ξεχώρισαν δεκάδες προσωπικότητες, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές γεγονός που αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας. Διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο τεχνολογικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Μετά και την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, η συμμετοχή σε συνέδριο διά φυσικής παρουσίας προϋποθέτει την προσκόμιση SafePass: 1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις εμβολίου ή με το μονοδοσικό εμβόλιο της Janssen (κάρτα εμβολιασμού), ή 2) αποδεικτικό ότι το άτομο έχει νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες (sms αποδέσμευσης ή ανάρρωσης που στάλθηκε από Υπουργείο Υγείας), ή 3) πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ώρες πριν το συνέδριο. Παρακαλούμε όπως έχετε στην κατοχή σας σχετικό SafePass, σε περίπτωση που σας ζητηθεί, για έλεγχο.


Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό θΈΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΌΛΟΥ

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 20 Δεκ 2021

Ώρα

18:30 - 21:00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Τελετή Απονομής Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2021 της ΟΕΒ και Κυπριακών Βραβείων Έρευνας 2021 του ΙδΕΚ