Ανάπτυξη Οινογνωσίας

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

13 Δεκ 2021 10:00 13 Δεκ 2021 16:45
Ελληνικά
12 ώρες ( 2 μέρες )
Ανάπτυξη Οινογνωσίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανάγκη πηγάζει μέσα από την αυξημένη κατανάλωση του κρασιού και την πλέον αναβαθμισμένη γνώση των καταναλωτών για το κρασί.

Η αναβάθμιση στις γνώσεις και δεξιότητες, για το σερβίρισμα του κρασιού, χρησιμοποιώντας τις σωστές διαδικασίες για μια ποιοτική και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα είναι προς όφελος των ιδίων και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Από τη λήψη της παραγγελίας που συνεχίζει με τη επαγγελματική καθοδήγηση προς τους πελάτες για την επιλογή του κρασιού της αρεσκείας τους αλλά και σερβιρίσματος των διαφόρων τύπων κρασιών και με γνώση των διαφόρων ποικιλιών, περιοχών και γευστολόγηση κρασιών τότε ο πελάτης θα αισθανθεί ότι είναι σε ένα επαγγελματικό χώρο.

Κατά τα διάρκεια της διδασκαλίας θα υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές εφαρμογές που θα παραχωρήσουν στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εχέγγυα για να κατορθώσουν τους επαγγελματικούς της στόχους.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην ιστορία και τους διάφορους τύπους κρασιών, να χαρακτηρίζουν τα αρώματα των διαφόρων ποικιλιών σταφυλιών και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην τεχνική του σερβιρίσματος. Επίσης, θα είναι σε θέση να εισηγούνται στον πελάτη κατάλληλα κρασιά ανάλογα με τα φαγητά που έχουν παραγγείλει και να μπορεί να αντιληφθεί την σημαντικότητα μιας καλής και ισορροπημένης λίστας κρασιών.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας που ασχολούνται με το σερβίρισμα ποτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Διεξαγωγής

IHE Education 

Νίκου Παττίχη 108

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 180.00
  • € 144.00
  • € 34.20
  • € 36.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 180.00
  • € 0.00
  • € 34.20
  • € 180.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 13 Δεκ 2021

Ώρα

10:00 - 16:45

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Ανάπτυξη Οινογνωσίας