LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Εργασιακές Νομοθεσίες

- Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Νομοθεσία, Νομική & Δικηγόροι

03 Νοε 2021 13:00 24 Νοε 2021 18:00
Ελληνικά
18 ώρες ( 4 μέρες )
LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Εργασιακές Νομοθεσίες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς και κατανοώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διεξάγουμε το σεμινάριο με θέμα “Βασικές Εργασιακές Νομοθεσίες”. Στο πρόγραμμα αναπτύσσονται βασικές πτυχές της εργατικής νομοθεσίας με έμφαση στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, την κατάρτιση Συμβολαίων και τα δεδομένα όσον αφορά μορφές απασχόλησης, μισθοδοσία και ωράρια. Η κατάρτιση αφορά τη διαχείριση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων από το στάδιο της πρόσληψης  μέχρι και τον τερματισμό απασχόλησης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της ικανότητας των επιχειρήσεων να εφαρμόζουν αποτελεσματικά την Εργατική Νομοθεσία, ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους οργανισμούς που δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν σε ικανοποιητικό βαθμό στη σχετική πρόκληση, αλλά και η διαφύλαξη των συμφερόντων της επιχείρησης από ενδεχόμενες κυρώσεις.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε:

  • Ιδιοκτήτες – διευθυντές μικρών επιχειρήσεων
  • Υπεύθυνους/ες ανθρώπινου δυναμικού
  • Υπεύθυνοι λογιστηρίων
  • Στελέχη όλων των βαθμίδων και άτομα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με δεδομένα ή/και διαδικασίες σε σχέση με το προσωπικό μιας επιχείρησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτής: Άρης Τσιγαράς

Ο Άρης Τσιγαράς είναι Ειδικευμένος πάνω σε θέματα εφαρμογής και ελέγχου της Εργατικής Νομοθεσίας. Έχει εργαστεί επί 10 χρόνια ως Επιθεωρητής για εργασιακά θέματα, με κύριο αντικείμενο την εφαρμογή και έλεγχο της εργατικής νομοθεσίας. Υπήρξε αρχικό μέλος του Μικτού Κλιμακίου Επιθεωρήσεων, συνεργάστηκε με τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Τμήμα Εργασίας, το Τμήμα Ευημερίας και το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων, του οποίου ήταν οργανικό μέλος. Επίσης, συνεργάστηκε με το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλήμάτων, την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Υπηρεσία Αλλοδαπών, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, τη Μ.Μ.Α.Δ. και το γραφείο της Europol στην Αστυνομία. Εκπροσώπησε την Κύπρο ως μέλος και ως παρουσιαστής, σε διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις, σχετικά με θέματα εφαρμογής της εργατικής Νομοθεσίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της ΑνΑΔ.
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 406.00
  • € 306.00
  • € 77.14
  • € 100.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 406.00
  • € 0.00
  • € 77.14
  • € 406.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές σε μη δικαιούχους της επιχορήγησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 03 Νοε 2021

Ώρα

13:00 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 10 Νοε 2021

Ώρα

13:00 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 17 Νοε 2021

Ώρα

13:00 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τετάρτη - 24 Νοε 2021

Ώρα

13:00 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Βασικές Εργασιακές Νομοθεσίες