Certified Social Media Professional (C-SMP)

- Digital Marketing/ Sales/ Service

05 Οκτ 2021 08:45 12 Οκτ 2021 16:45
Ελληνικά
21 ώρες ( 3 μέρες )
Certified Social Media Professional (C-SMP)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πιστοποίηση «Certified Social Media Professional (CSMP) – module of Digital Marketing Professional Diploma» προσφέρει πρακτική γνώση, τεχνικές, εργαλεία και μεθοδολογία, οικονομικά και αποτελεσματικά για σίγουρη επιτυχία στην καριέρα σας στο Digital Marketing. Θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια για αποτελεσματικές στρατηγικές εδραίωσης και προώθησης στα Social Media, με τακτικές προσέγγισης περισσότερων επισκεπτών. Το εξειδικευμένο προσωπικό της SocialSpace Academy με τους πολυετούς πείρας διεθνώς πιστοποιημένους εκπαιδευτές του, θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την συγκεκριμένη πιστοποίηση. Αποκτήστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην αυξανόμενη αγορά εργασίας του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ:

1. Να αναπτύσσετε στρατηγικές στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) για προσέλκυση νέων follower.

2. Nα δημιουργείτε εταιρικές σελίδες σε Facebook, LinkedIn, Instagram, και Twitter και θα ξέρετε πώς να τις βελτιστοποιήσετε.

3. Να εφαρμόζετε πρακτικές μεθόδους αποτελεσματικής προσέγγισης πελατών, μέσω των πιο πάνω κοινωνικών δικτύων.

4. Να κτίζετε εφαρμογές (applications) για το Facebook, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.

5. Να δημιουργείτε τα σωστά γραφικά (visuals) στις δημοσιεύσεις σας για μεγαλύτερη απόδοση. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και ανέργους που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με το digital marketing και θέλουν να εξελιχθούν, να αναβαθμίσουν την θέση τους ή να αποκτήσουν νέα προσόντα στην αγορά εργασίας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ «CERTIFIED SOCIAL MEDIA PROFESSIONAL (CSMP)»:

1. Θα αναβαθμίσετε τα προσόντα σας, αφού αναγνωρίζονται οι επαγγελματικές σας δεξιότητες στο συγκεκριμένο αντικείμενο με σκοπό την άμεση ανάπτυξη της καριέρας σας.

2. Θα αποκτήσετε όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, μέσω πρακτικών ασκήσεων και πραγματικών παραδειγμάτων, για να μπορείτε να τις εφαρμόσετε άμεσα στην πράξη.

3. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα συναναστραφείτε με επαγγελματίες του κλάδου, αυξάνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας, με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 495.00
  • € 357.00
  • € 0.00
  • € 138.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 495.00
  • € 0.00
  • € 94.05
  • € 495.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ο ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το πραγματικό κόστος του σεμιναρίου καθώς δεν επιχορηγείται από την ΑνΑΔ Προσφέρονται εκπτώσεις για εγγραφές άνω των δύο ατόμων Προσφέρονται εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές. Απαιτείται η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης Στο κόστος περιλαμβάνεται το κόστος της πιστοποίησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 05 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 07 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Τρίτη - 12 Οκτ 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Certified Social Media Professional (C-SMP)