Διορίσιμοι Εκπαιδευτικοί - Ελληνικά - Δεξιότητες

- Ακαδημαϊκά Θέματα

31 Ιαν 2025 10:47 31 Ιαν 2025 10:47
Ελληνικά
Διορίσιμοι Εκπαιδευτικοί - Ελληνικά - Δεξιότητες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για όσους θέλουν να διοριστούν ως εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση

Το εκπαιδευτικό κέντρο NEORAMA, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια καταπιάνεται έντονα με τις διάφορες εξετάσεις που αφορούν προσλήψεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα σε όλες του τις μορφές.

Μέσα από μια συστηματική και δομημένη εργασία, έχει αναπτυχθεί μια σειρά ασύγχρονων βοηθημάτων που έχουν αποδειχθεί ‘χρυσάφι’ για τους υποψήφιους στις θέσεις αυτές. Βασισμένοι σε πείρα πολλών ετών η ομάδα που σχεδιάζει και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα, λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες εκπαιδευτικές πρακτικές και μεθοδολογίες που ισχύουν για τα προγράμματα αυτά.

Μέσα από επεξηγηματικά βίντεο, αναπτύσσονται οι θεωρίες και το γνωστικό αντικείμενο αλλά και μέσα από δοκιμαστικές ασκήσεις, εξασκεί τους συμμετέχοντες με θέματα και ασκήσεις προηγούμενων πραγματικών εξετάσεων.


Το μάθημα αυτό, μπορείτε να το αγοράσετε κατευθείαν από τη πλατφόρμα μας και να το παρακολουθήσετε από την άνεση του χρόνου και χώρου σας, αλλά και να παρακολουθήσετε επιλεκτικά ξανά και ξανά οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος.

Αγορά: Διορίσιμοι Εκπαιδευτικοί - Ελληνικά - Δεξιότητες


€ 386.75
Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Διορίσιμοι Εκπαιδευτικοί - Ελληνικά - Δεξιότητες...

Για όσους θέλουν να διοριστούν ως εκπαιδευτικοί στη Δημόσια Εκπαίδευση Το εκπαιδευτικό κέντρο NEORAMA, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια καταπιάνεται έντονα με τις δι...

31/01/2025 10:47

Ελληνικά

eLearning