Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

07 Νοε 2022 09:00 08 Νοε 2022 17:00
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ!

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού και της εστίασης, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί.

Η αύξηση των πωλήσεων του κρασιού, έρχεται μέσα από την εκπαίδευση του προσωπικού σας! Εφαρμόζοντας τεχνικές “upselling” και χρησιμοποιώντας τη γνώση για το κρασί και
τις εξαιρετικές ικανότητες στο σερβίρισμα!

Θεματολογία
•Οινολογία
•Τύποι κρασιών
•Παράγοντες του κρασιού
•Έδαφος & κλίμα
•Διεθνείς ποικιλίες
•Οι κυπριακοί αμπελώνες
•Κυπριακές ποικιλίες
•Ο σημαντικός ρόλος του ποτηριού
•Συνδυασμός κρασιού με φαγητό
•Κρασί και βιγκανισμός
•Σερβίρισμα κρασιού

Παρουσιάζεται από μια ομάδα εκλεκτών εισηγητών και καλεσμένων, με εξειδίκευση και ξεχωριστή εμπειρία στον τομέα του οίνου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτές

  • Ορέστης Τσιάκκας
  • Σωτήρης Νεοφυτίδης
  • Ξενοφών Λάμπρου (Φιλοξενούμενος εκπαιδευτής)
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 168.00
  • € 47.50
  • € 82.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 250.00
  • € 0.00
  • € 47.50
  • € 250.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 07 Νοε 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Τρίτη - 08 Νοε 2022

Ώρα

09:00 - 17:00

Τοποθεσία:

CHEI (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Οινογνωσία Τεχνικές Πώλησης & Σερβιρίσματος