Planning & Control of F&B Operations

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

09 Νοε 2023 09:00 14 Δεκ 2023 17:00 CHEI (Λεμεσός)
Ελληνικά
42 ώρες ( 12 μέρες )
anad greek logo
Planning & Control of F&B Operations
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Εύρος Αρακαπιώτης - Resident Manager at Limassol Del Mar
Ο Εύρος Αρακαπιώτης, αφού αποφοίτησε από το Centre International de Glion, στην Ελβετία, είχε αρχίσει να εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1997. Με 25ετή επαγγελματική καριέρα σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων, στο Front Office αλλά κυρίως στο Food and Beverage, έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα του της Polykarpou HRD. Είχε εκπαιδεύσει κυρίως ομάδες F&B, σχετικά με διάφορα Συστήματα Ποιότητας, Σχεδιασμό / Μηχανική Μενού, Εποπτεία, Κοστολόγηση, Οργάνωση, Έλεγχο, Καθοδήγηση, Διαχείριση Παρα...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 714.00
  • € 0.00
  • € 236.00
  • € 236.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 950.00
  • € 0.00
  • € 180.50
  • € 950.00
  • € 1,130.50

Κοστολογικές Πληροφορίες

Ειδικές τιμές για ατομικές συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Περισσότερα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Planning & Control of F&B Operations

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Management of Food and Beverage Operations...

Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την ικανοποίηση των επισκεπτών και αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πως να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε με επιτυχία ...

17/09/2025 09:00

42.00 ώρες (6 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)