LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

12 Μαΐου 2021 09:30 12 Μαΐου 2021 12:30 OnLine Virtual Classroom
Ελληνικά
3 ώρες ( 1 ημέρα )
LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Ειρήνη Λαζάρου - Διευθύντρια Κατάρτισης και Ανάπτυξης
Η Ειρήνη έχοντας αποφοιτήσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων, εργάστηκε σε θέσεις διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σε βιομηχανία τροφίμων και στην πορεία σε αλυσίδες εστιατορίων. Έχει συνεχίσει τις σπουδές της στο University of Surrey, στο MSc Food Management και πιο πρόσφατα σε MBA από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διαχείρισης. Επίσης είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης. Είναι συνιδρύτρια της food-scion, που έχει ως αποστολή να ε...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 58.82
  • € 0.00
  • € 11.18
  • € 58.82
  • € 70.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 12 Μαΐου 2021

Ώρα

09:30 - 12:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Ειρήνη Λαζάρου

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Αρχές διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων