LIVE ONLINE WEBINAR - Αναγνώριση Βασικών Καρδιακών Αρρυθμιών και Στοιχείων Ισχαιμίας με τη χρήση Ηλεκτροκαδιογραφήματος 12 Απαγωγών

- Πρώτες Βοήθειες/ Υπηρεσίες Υγείας

08 Μαΐου 2021 08:00 08 Μαΐου 2021 16:00
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
LIVE ONLINE WEBINAR - Αναγνώριση Βασικών Καρδιακών Αρρυθμιών και Στοιχείων Ισχαιμίας με τη χρήση Ηλεκτροκαδιογραφήματος 12 Απαγωγών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών αποτελεί την κύρια μέθοδο για την διάγνωση Καρδιακών Αρρυθμιών και Στοιχείων Ισχαιμίας. Αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη μέθοδο, η οποία παρέχει στους επαγγελματίες υγείας πληροφορίες σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό και ευρήματα που πιθανόν να σχετίζονται με ισχαιμία και έμφραγμα του καρδιακού μυός.

Οι εκπαιδευόμενοι αναμένεται να αναπτύξουν γνώσεις που αφορούν την αναγνώριση Βασικών Καρδιακών Αρρυθμιών, όπως Κολπική Μαρμαρυγή, Κολπικός Πτερυγισμός, Υπερκοιλιακές Αρρυθμίες, Κομβικοί Ρυθμοί, Κοιλιακή Ταχυκαρδία και Κοιλιακή Μαρμαρυγή.

Στο σεμινάριο θα περιλαμβάνεται η αναγνώριση Εμφράγματος Μυοκαρδίου με Ανάσπαση ST (STEMI) και χωρίς ανάσπαση ST (NSTEMI) με την χρήση του Ηλεκτροκαρδιογραφήματος 12 απαγωγών.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι εκπαιδευόμενοι αναμένεται να αναπτύξουν γνώσεις που αφορούν την αναγνώριση Βασικών Καρδιακών Αρρυθμιών (Κολπική Μαρμαρυγή, Κολπικός Πτερυγισμός, Υπερκοιλιακές Αρρυθμίες, Κομβικοί Ρυθμοί, Κοιλιακή Ταχυκαρδία και Κοιλιακή Μαρμαρυγή).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε Νοσηλευτές, Γιατρούς, Φοιτητές σε τμήματα επιστημών υγείας και άλλους επαγγελματίες υγείας.
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 155.00
  • € 119.00
  • € 29.45
  • € 36.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 155.00
  • € 0.00
  • € 29.45
  • € 155.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Το ΦΠΑ δεν εφαρμόζεται στα νοσηλευτικά ιδρύματα που έχουν απαλλαγή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σάββατο - 08 Μαΐου 2021

Ώρα

08:00 - 16:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Αναγνώριση Βασικών Καρδιακών Αρρυθμιών και Στοιχείων Ισχαιμίας με τη χρήση Ηλεκτροκαδιογραφήματος 12 Απαγωγών