LIVE ONLINE WEBINAR - Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

08 Απρ 2021 08:30 16 Απρ 2021 12:15
Ελληνικά
14 ώρες ( 4 μέρες )
LIVE ONLINE WEBINAR - Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η γραμματειακή διοίκηση / οργάνωση ή η διοίκηση γραφείου παίζει σημαντικό ρόσο σε κάθε είδους επιχείρηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο και αποτελεί το σπουδαιότερο συντελεστή για την οργάνωση και λειτουργία μιας μοντέρνας επιχείρησης. Ούτε οι σύγχρονες μηχανές, ούτε οι πρώτες ύλες μπορούν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει μεγάλη αξία και σημασία για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης. Η οργάνωση ενός σύγχρονου και αποδοτικού γραφείου ενισχύει υφιστάμενες δεξιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην ορθή λειτουργία της διοίκησης.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις κυριότερες έννοιες που αφορούν θέματα Οργάνωσης Γραφείου, θα μπορούν να οργανώσουν καλύτερα το γραφείο/ επιχείρησή τους, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία αλλά και τις νέες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες και θα αποκτήσουν γνώσεις λογιστικής (για μη λογιστές) και οικονομικών θεμάτων έτσι, ώστε να μπορούν να οργανώνουν καλύτερα και ευκολότερα τα διοικητικά και γραμματειακά θέματα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γραμματείς, υπάλληλους γραφείου, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες γενικότερα, αλλά και έμπειρους καθοδηγητές όσον αφορά την απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα εκπαιδεύτριας: 

Η Άννα Ξυνιστέρη είναι Διευθύντρια στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης και εξειδικεύεται στη διαχείριση έργων, την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική.

Κατέχει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, ένα στον τομέα της Διοίκησης επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και ένα στη Δημόσια Διοίκηση. Το πρώτο της πτυχίο είναι στην πληροφορική (Management Information Systems).  Κατέχει πολύχρονη πείρα σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ενώ η επαγγελματική της ενασχόληση αφορά κυρίως σε εκπαιδεύσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση έργων (κυρίως συγχρηματοδοτούμενων).  Έχει υλοποιήσει με επιτυχία μεγάλα συγχρηματοδοτούμενα έργα του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ).


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 140.00
  • € 112.00
  • € 0.00
  • € 28.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 140.00
  • € 0.00
  • € 26.60
  • € 140.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 08 Απρ 2021

Ώρα

08:30 - 12:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 09 Απρ 2021

Ώρα

08:30 - 12:15

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 15 Απρ 2021

Ώρα

08:30 - 12:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Άννα Ξυνιστέρη

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Παρασκευή - 16 Απρ 2021

Ώρα

08:30 - 12:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Άννα Ξυνιστέρη

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου