Certified Digital Advertising Professional (C-DAP)

- Digital Marketing/ Sales/ Service

18 Μαΐου 2021 08:45 25 Μαΐου 2021 03:39
Ελληνικά
21 ώρες ( 3 μέρες )
Certified Digital Advertising Professional (C-DAP)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πιστοποίηση «Certified Digital Advertising Professional (CDAP) – module of Digital Marketing Professional Diploma» προσφέρει πρακτική γνώση, στρατηγική και εξειδικευμένες τεχνικές για αποτελεσματική διαφήμιση στην Google – μέσω Google Adwords, είτε στα διάφορα Social Media – μέσω Facebook Ads, Instagram Αds, LinkedIn Ads και Youtube. Έτσι, θα αποδεικνύετε πλέον και πιστοποιημένα ότι είστε σε θέση να ολοκληρωμένες online διαφημιστικές καμπάνιες για προώθηση οποιασδήποτε επιχείρησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της SocialSpace Academy με τους πολυετούς πείρας διεθνώς πιστοποιημένους εκπαιδευτές του, θα είναι δίπλα σας για απόκτηση της συγκεκριμένης πιστοποίησης. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ:

  1. Να δημιουργείτε και βελτιστοποιείτε διαφημιστικές καμπάνιες σε Google AdWords, Facebook Ads, Instagram, LinkedIn & YouTube.
  2. Να δημιουργείτε καμπάνιες με banners στο Display Network της Google.
  3. Να εκμεταλλεύεστε την δυναμική του ReΜarketing/ReTargeting, όπου θα μάθετε να δημιουργείτε διαφημίσεις που θα ακλουθούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας ή τους υφιστάμενους σας πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται στο διαδίκτυο.
  4. Να αναλύετε και να κατανοείτε τις διάφορες μορφές διαφήμισης (κειμένου, εικόνας, video, event, post, κ.α) και πότε χρησιμοποιούμε την κάθε μια.
  5. Να αναλύετε την δομή μιας πετυχημένης διαφήμισης, όπως οι τίτλοι, τα κείμενα και εικόνες.
  6. Να αξιοποιείτε δωρεάν και απλά εργαλεία για επεξεργασία εικόνων & banner.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές και ανέργους που ασχολούνται με το digital marketing και θέλουν να εξελιχθούν, να αναβαθμίσουν την θέση τους ή να αποκτήσουν νέα προσόντα στην αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ «CERTIFIED DIGITAL ADVERTISING PROFESSIONAL (CDAP)»:

  1. Θα αναβαθμίσετε τα προσόντα σας, αφού αναγνωρίζονται οι επαγγελματικές σας δεξιότητες στο συγκεκριμένο αντικείμενο με σκοπό την άμεση ανάπτυξη της καριέρας σας.
  2. Θα αποκτήσετε όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, μέσω πρακτικών ασκήσεων και πραγματικών παραδειγμάτων, για να μπορείτε να τις εφαρμόσετε άμεσα στην πράξη.
  3. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα συναναστραφείτε με επαγγελματίες του κλάδου, αυξάνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας, με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 525.00
  • € 357.00
  • € 0.00
  • € 168.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 525.00
  • € 0.00
  • € 99.75
  • € 525.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

* Ο ΦΠΑ υπολογίζεται με βάση το πραγματικό κόστος του σεμιναρίου καθώς δεν επιχορηγείται από την ΑνΑΔ Προσφέρονται εκπτώσεις για εγγραφές άνω των δύο ατόμων Προσφέρονται εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές. Απαιτείται η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης Περιλαμβάνει το Κόστος Πιστοποίησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 18 Μαΐου 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

SocialSpace Academy

Πέμπτη - 20 Μαΐου 2021

Τρίτη - 25 Μαΐου 2021

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Certified Digital Advertising Professional (C-DAP)