LIVE ONLINE WEBINAR - Digital Marketing Professional Diploma (DMPD)

- Digital Marketing/ Sales/ Service - Πληροφορική - Χρήστες

18 Μαΐου 2021 08:45 13 Ιουλ 2021 10:01
Ελληνικά
98 ώρες ( 14 μέρες )
LIVE ONLINE WEBINAR - Digital Marketing Professional Diploma (DMPD)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κάθε εταιρεία γνωρίζει πλέον ότι το μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας για κάθε τύπο επιχείρησης. Έτσι, μετά από τη μαζική παγκόσμια στροφή στις  online εκστρατείες προώθησης, καθίσταται επιτακτική ανάγκη για τον κάθε επαγγελματία ή εν δυνάμει επαγγελματία του χώρου, να επενδύσει στην κατάλληλη εκπαίδευση του στις σύγχρονες στρατηγικές του Ίντερνετ Μάρκετινγκ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της δυναμικής που κρύβει μια βελτιστοποιημένη και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα

Μέσω του Digital Marketing Professional Diploma, κατοχυρώνετε τις ικανότητές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, εμπλουτίζετε το βιογραφικό σας, κερδίζετε γνώσεις και αυτοπεποίθηση και μπορείτε να αναλάβετε, αυτόνομα, έργα εντός και εκτός εταιρείας.
 
Αυτό το εξελιγμένο πρόγραμμα πρόκειται να σας δώσει ολοκληρωμένες και εκσυγχρονισμένες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο του Digital Marketing.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Όταν γίνετε Certified Digital Marketing Professionals θα είστε σε θέση να:

  1. Αναπτύσσετε στρατηγικές στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) για προσέλκυση νέων πελατών και να διαχειρίζεστε επαγγελματικά εταιρικά accounts σε Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter και YouTube.
  2. Εφαρμόζετε πρακτικές μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας και engagement με τους followers σας μέσω Content Marketing, με σκοπό την μετατροπή τους σε πιστούς πελάτες και Micro-Influencers.
  3. Κατανοείτε και να αναλύετε τις διάφορες μορφές διαφήμισης (κειμένου, εικόνας, video, responsive, event, carousel, email, κ.α.) και να κάνετε αποδοτική χρήση αναλόγως των στόχων της διαφημιστικής καμπανιάς.
  4. Δημιουργείτε στην πράξη και να βελτιστοποιείτε διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Google Ads σε Google, YouTube και Gmail και μέσω του Facebook Ad Manager σε Facebook, Instagram και Messenger και να αξιοποιείτε την δυναμική του Remarketing
  5. Εφαρμόζετε τεχνικές και στρατηγικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (Search Engine Optimization - SEO), οι οποίες θα ανεβάσουν την σελίδα σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.
  6. Κατανοείτε και να αναλύετε τα στατιστικά στοιχεία (Google Analytics) για την αναγνώριση ευκαιριών και αδυναμιών μέσω δημιουργίας δυναμικών reports με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της ιστοσελίδας σας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και ανέργους που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με το digital marketing και θέλουν να εξελιχθούν, να αναβαθμίσουν τη θέση τους ή να αποκτήσουν νέα προσόντα στην αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ «DIGITAL MARKETING DIPLOMA»:

  1. Θα αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας μέσω του διπλώματος, αφού αναγνωρίζονται οι επαγγελματικές σας δεξιότητες στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
  2. Θα αποκτήσετεολοκληρωμένες γνώσεις σε όλους τους τομείς του Ίντερνετ Μάρκετινγκ, έτσι θα είστε σε θέση να κτίζετε ολοκληρωμένες καμπάνιες onlineεδραίωσης και προώθησης, για κάθε εταιρεία -ανεξαρτήτου μεγέθους
  3. Θα έχετε πλήρη υποστήριξη από τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές μας, τόσο κατά την διάρκεια του διπλώματος, όσο και μετά την απόκτηση του.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το δίπλωμα θα πρέπει με τη λήξη των τεσσάρων προγραμμάτων να παρακαθίσουν σε μια εξέταση και να παραδώσουν το project που θα τους δοθεί από τον εκπαιδευτή. Οι επιτυχόντες θα αποκτήσουν το επαγγελματικό δίπλωμα Digital Marketing Professional Diploma.

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Γιώργος Πετρακίδης - Digital Marketing Strategist, Consultant & Trainer
Διαθέτοντας πέραν των 20 ετών εμπειρία στο Digital Marketing, Strategy Development, και Consulting & training σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, και ως ιδρυτής του Οργανισμού The Cyprus Institute of Business, Innovation and Technology (CIBIT), της SocialSpace Academy και της SocialSpace Global Media, Ο κ Πετρακίδης έχει εκπαιδεύσει και συμβουλεύσει πέραν των 1.000 εταιρειών και 2.500 επαγγελματιών.

Έχει διαχειριστεί αρκετά τεχνικά έργα σε διάφορους κλάδους, από Digital Marketing & Social Media campaigns, Business Web Portals & E-Commerce Portals Development, Advanced Web applications, Search Engine Marketing & SEO campaigns.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα οργανισμών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, όπως τις PwC, Open University of Cyprus, Lanitis, British Council, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, την Κυβέρνηση, το KEBE, τον ΟΕΒ, κα.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 2116.00
  • € 1666.00
  • € 402.04
  • € 450.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 1050.00
  • € 0.00
  • € 199.50
  • € 1050.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 18 Μαΐου 2021

Ώρα

08:45 - 16:45

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Πέμπτη - 20 Μαΐου 2021

Τρίτη - 25 Μαΐου 2021

Τρίτη - 08 Ιουν 2021

Πέμπτη - 10 Ιουν 2021

Τρίτη - 15 Ιουν 2021

Πέμπτη - 17 Ιουν 2021

Τρίτη - 22 Ιουν 2021

Τρίτη - 06 Ιουλ 2021

Πέμπτη - 08 Ιουλ 2021

Τρίτη - 13 Ιουλ 2021

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Digital Marketing Professional Diploma (DMPD)