LIVE ONLINE - Agile HR has Arrived

- Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)

02 Δεκ 2020 08:30 07 Δεκ 2020 17:15
Αγγλικά
7 ώρες ( 2 μέρες )
LIVE ONLINE - Agile HR has Arrived

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παρόν πρόγραμμα στοχεύει στο να παρέχει στους συμμετέχοντες / στις συμμετέχουσες τις γνώσεις που χρειάζονται ούτως ώστε να αντιληφθούν την σημαντικότητα του Agile HR και πως να το χρησιμοποιούν για να δουλεύουν αποδοτικότερα.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες /οι συμμετέχουσες θα είναι σε θέση να:

  • διατυπώνουν και να επεξηγούν την έννοια Agile HR όπως αυτή έχει οριστεί μέσα από έρευνες τα τελευταία χρόνια
  • τεκμηριώνουν γιατί το Agile HR είναι σημαντικό
  • συσχετίζουν τον τρόπο που εκτελούν τις καθημερινές τους λειτουργίες βάση της θεωρίας του Agile HR
  • αναπτύσσουν μία νέα αντίληψη στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας ή οργανισμού
  • επιδεικνύουν ικανότητα να καθοδηγούν τα στελέχη της ομάδας τους στην υιοθέτηση της φιλοσοφίας του Agile HR
  • αναπτύσσουν τις απαραίτητες δεξιότητες, για να μπορέσουν να εργάζονται ευέλικτα
  • αναπτύσσουν διαφορετικές ιδέες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας νέας δομής που επιτρέπει την ευελιξία των επιχειρήσεων, μεγιστοποιεί την επικοινωνία και τη συνεργασία μέσα στις ομάδες και διευκολύνει τη ροή της αξίας
  • απαριθμούν μοναδικούς τρόπους χρήσης του Agile thinking για τη βελτίωση των επιδόσεων, της λογοδοσίας και της ανάπτυξης μέσω νέων εργαλείων ρύθμισης στόχων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Στελέχη τα οποία καλούνται να εφαρμόσουν στους οργανισμούς που εργάζονται την αναδυόμενη έννοια του “Agile HR” ως εργαλείο για διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια

Η Άννα Ξυνιστέρη είναι η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας ΚΕΣΕΑ. Είναι ενθουσιώδης και δημιουργική εκπαιδεύτρια, ομιλήτρια, συντονίστρια εργαστηρίων και σύμβουλος, που αντλεί από την πολύχρονη εμπειρία της, για να καθοδηγήσει τα στελέχη να επιτύχουν τους στόχους τους και να ανέβουν σε νέα επίπεδα απόδοσης ξεπερνώντας τα όρια τους.  Προέρχεται από το χώρο της διοίκησης και ειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, ομαδικότητας και απόδοσης.  Έχει εκπαιδεύσει περισσότερο από 10,000 στελέχη και έχει δουλέψει με περισσότερο από 2500 οργανισμούς στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Άννα Ξυνιστέρη - General Manager at KESEA Ltd

Η Άννα Ξυνιστέρη κατέχει εικοσαπενταετή πείρα σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και δεκαπενταετή σε θέματα διαχείρισης έργων. Έχει εργαστεί σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού σε μικρούς και μεγάλους οργανισμούς, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού. Κύριες ενέργειες της σε αυτούς τους ρόλους είναι το στήσιμο ή/και αναδιάρθρωση τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, από το σχεδιασμό μέχρι την πλήρη υλοποίηση. Αυτό συμπεριλαμβάνει: ετοιμασία πολιτικών και διαδικασιών, εγχειριδίων προσωπικού, συστημάτων αξιολόγησης, διαδικασιών διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, προσλήψεις, παράδοση εκπαιδεύσεων, κατάρτιση συμβολαίων, εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων για το τμήμα και ότι άλλο απαιτείται σε ένα σύγχρονο τμήμα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. 

Μέσα από το ρόλο της ως Υπεύθυνη Έργου, έχει υλοποιήσει πέραν των 100 έργων, συγχρηματοδοτούμενων και μη, μικρού και μεγάλου μεγέθους, με το μεγαλύτερο να έχει προϋπολογισμό 1.2 εκατ. Ευρώ και τα οποία πάντοτε σχετίζονταν με θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει υλοποιήσει περισσότερα από 2000 εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ οι επωφελούμενοι είναι περισσότεροι από 15000 άτομα. 

Οι τομείς που εμπίπτουν στις ειδικότητές της είναι:  Ηγετικές Ικανότητες, Ανθρώπινο Δυναμικό συμπεριλαμβανομένου συστημάτων Αξιολόγησης προσωπικού, Διαχείριση Έργων, Στρατηγική και Οργανωτικές δομές.Έχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκηση. Είναι πιστοποιημένη PMP - Project Management Professional (Διευθύντρια Έργου) κατά ΡΜΙ - Project Management Institute, USA και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της ΑΝΑΔ.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 220.00
  • € 119.00
  • € 41.80
  • € 101.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 190.00
  • € 0.00
  • € 36.10
  • € 190.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 02 Δεκ 2020

Ώρα

08:30 - 12:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Άννα Ξυνιστέρη

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Δευτέρα - 07 Δεκ 2020

Ώρα

13:30 - 17:15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Άννα Ξυνιστέρη

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE - Agile HR has Arrived

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικής Στοχοθέτησης – Business Scorecard & ...

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο (ιδρυματικό και ενδοεπιχειρησιακό) παρουσιάζει τις μεθόδους εφαρμογής ενός ολιστικού συστήματος διαχείρισης εταιρικής στοχοθέτησης, γι...

09/05/2024 08:30

18 ώρες (2 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Λευκωσία