LIVE ONLINE WEBINAR - Oικονομικές Καταστάσεις. Η ανάλυσή τους και η λήψη αποφάσεων

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία - Λογιστικά/ Έλεγχος/ Φορολογικά

18 Νοε 2020 08:30 19 Νοε 2020 12:30
Ελληνικά
7 ώρες ( 2 μέρες )
LIVE ONLINE WEBINAR - Oικονομικές Καταστάσεις. Η ανάλυσή τους και η λήψη αποφάσεων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σήμερα  ζούμε σε ένα  παγκόσμιο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου  οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και το προσωπικό τους πρέπει να υιοθετούν τα νέα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS). Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) οδηγούν σε ομοιομορφία σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων και σε ακριβή και αληθή πληροφόρηση των χρηστών τους.  Οι οικονομικές καταστάσεις και μέθοδοι καταγραφής των συναλλαγών που ισχύουν τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις πλείστες χώρες του κόσμου, πρέπει να γίνουν σαφείς ούτως ώστε να  επιτρέπουν την έγκαιρη διάγνωση της πορείας μιας επιχείρησης,  με σκοπό τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων επιχειρησιακού προγραμματισμού, για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων (κερδοφορίας) της επιχείρησης. 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη σωστή ανάγνωση των οικονομικών καταστάσεων και λήψη αποφάσεων. Με τη λήξη της κατάρτισης οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να:

1.Διαβάζουν τις οικονομικές καταστάσεις μιας επιχείρησης

2.Αναλύουν τα οικονομικά αποτελέσματα  με τη χρήση διάφορων εργαλείων.

3.Αναγνωρίζουν τους νέους κανονισμούς παρουσίασης των οικονομικών καταστάσεων 

4.Ετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις με τα νέα διεθνή πρότυπα

5.Υιοθετήσουν θετική στάση εφαρμογής των νέων προτύπων. 


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, Διευθυντές Επιχειρήσεων, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Διευθυντές Τμημάτων καθώς και Υπεύθυνους και Προσωπικό Λογιστηρίων για τους οποίους απαιτείται η σωστή ανάγνωση των οικονομικών καταστάσεων για λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

Η υλοποίηση της κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της κατά πρόσωπο εκπαίδευσης και με τεχνικές διάλεξης, συζήτησης και ομάδων εργασίας.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Η υλικοτεχνική υποδομή περιλαμβάνει ηλεκτρονικό υπολογιστή, μηχάνημα και οθόνη προβολής, πίνακα (flip chart), έντυπες σημειώσεις και εκπαιδευτικές ταινίες.


Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Δημήτριος Δημητρίου - Λογιστής - Ακαδημαϊκός

Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Τέξας όπου πήρε το πτυχίο Bachelor of Science, στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά. Επιπρόσθετα, έχει μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Κύπρου στην εκπαιδευτική ηγεσία και πολιτική. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) και Αξιολογητής Επαγγελματικών προσόντων επιπέδου (ΕΕΚ) 5 της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Έχει εργαστεί σε εταιρείες στην Σαουδική Αραβία και την Κύπρο ως εσωτερικός ελεγκτής όπως στη J&P (Saudi Arabia) και Green House Supermarket στη Ριάτ. Επίσης, εργάστηκε ως καθηγητής Λογιστικής, οικονομικών και εμπορικών θεμάτων σε κολλέγια καθώς και  σε σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης. 

Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι εισηγητής / εκπαιδευτής  σεμιναρίων σε θέματα που αφορούν τη Λογιστική και την αποτελεσματική διαχείριση αγορών και αποθεμάτων.


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 105.00
  • € 84.00
  • € 19.95
  • € 21.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 105.00
  • € 0.00
  • € 19.95
  • € 105.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 18 Νοε 2020

Ώρα

08:30 - 12:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Δημήτριος Δημητρίου

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ Λευκωσία (Καλλιπόλεως)

Πέμπτη - 19 Νοε 2020

Ώρα

08:30 - 12:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Δημήτριος Δημητρίου

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ Λευκωσία (Καλλιπόλεως)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : LIVE ONLINE WEBINAR - Oικονομικές Καταστάσεις. Η ανάλυσή τους και η λήψη αποφάσεων