FREE WEBINAR – Πώς να γίνεις Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

- Soft Skills / Επικοινωνία - Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) - Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

10 Σεπ 2020 16:30 10 Σεπ 2020 18:00
Ελληνικά
2 ώρες ( 1 ημέρα )
FREE WEBINAR – Πώς να γίνεις Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το προσόν του Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης, αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα προσόντα, τόσο για όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά ή παράλληλα με τον τομέα της Δια Βίου Μάθησης αλλά και για τον κάθε ένα που προσβλέπει εργοδότηση σε κορυφαίες εταιρείες.

Το προσόν είναι ‘ισόβιο’ αφού δεν υπάρχει κάποιας μορφής λήξη της πιστοποίησης και ταυτόχρονα δίνει πρόσβαση σε επιχορηγημένες εκπαιδεύσεις μέσω της ΑνΑΔ.

Η διαδικασία επιβάλει να παρακολουθήσει ο υποψήφιος κατάλληλο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα τον προετοιμάσει για την εξέταση της πιστοποίησης που οργανώνει η ΑΝΑΔ.

Η ATI Seminar, διατηρώντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ με 100% επιτυχία στις εξετάσεις των σπουδαστών της, οργανώνει το webinar αυτό, χωρίς κόστος για να επεξηγήσει με λεπτομέρεια στους συμμετέχοντες την όλη διαδικασία και να απαντήσει όλες τις απορίες.

Για όσους επιλέξουν κατά τη διάρκεια του Webinar να εγγραφούν σε ένα από τα προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών της ATI Seminar, θα τύχουν έκπτωσης 10% στο συνολικό ποσό της συμμετοχής.


"Το ΑΤΙ, είναι πιστοποιημένο κέντρο αξιολόγησης ( ΚΑΕΠ) της ΑνΑΔ και οργανώνει τις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης. Μέχρι τώρα επιτυχία 100%.“

Trainer's Information
Ευαγγελία Καλλίδου- Έλληνα - General Manager at ATI, Aviation & Tourism Institute

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ.

Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Δωρεάν Σεμινάριο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 10 Σεπ 2020

Ώρα

16:30 - 18:00

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : FREE WEBINAR – Πώς να γίνεις Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Εκπαιδευτής Δια Βίου Μάθησης (Επίπεδο 5) - Νέο Πρότυπο...

Το προσόν του 'Εκπαιδευτή Δια Βίου Μάθησης' πιστοποιείται κατόπιν αξιολόγησης των υποψηφίων με βάση το Σχήμα Πιστοποίησης που ανέπτυξε η ΑνΑΔ. Η νέα εξέταση θα ...

02/04/2024 09:00

98 ώρες (20 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

Μικτή Εκπαίδευση