Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000 -2018

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

27 Οκτ 2020 09:00 29 Οκτ 2020 17:00
Ελληνικά
14 ώρες ( 2 μέρες )
Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000 -2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το νέο αναθεωρηµένο πρότυπο  ISO 22000:2018 καθορίζει τις νέες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίµων σε εταιρείες και οργανισµούς της τροφικής αλυσίδας.

Επιχειρήσεις τροφίµων που είναι πιστοποιηµένες µε το ISO 22000:2005 και επιθυµούν να πιστοποιηθούν µε το νέο ή εταιρείες που θέλουν να εφαρµόσουν τις απαιτήσεις του νέου προτύπου, οφείλουν να καταρτίσουν τα υπεύθυνα στελέχη τους στις προδιαγραφές και απαιτήσεις του στον σχεδιασµό, ανάπτυξη και αποτελεσµατική εφαρµογή ενός συστήµατος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίµων και στην εφαρµογή των αρχών HACCP.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στόχος του προγράμματος είναι οι καταρτιζόμενοι να κατανοήσουν τους όρους, τις έννοιες και την σημασίας της ασφάλειας των τροφίµων και αρχές του HACCP, να γνωρίσουν τις βασικές νομοθετικές υποχρεώσεις των εταιρειών αναφορικά µε την ασφάλεια των τροφίµων και να κατανοήσουν την ανάγκη για ανάπτυξη και εφαρµογή ενός συστήµατος ∆ιαχείρισης Ασφαλείας των Τροφίµων. Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να  αναγνωρίζουν και να αξιολογούν όλους τους πιθανούς κινδύνους σε όλα τα στάδια των τροφίµων που παράγουν, και να εφαρµόζουν αποτελεσµατικά προληπτικά µέτρα ελέγχου, έτσι ώστε να εξαλείψουν ή να τους µειώσουν σε αποδεκτά επίπεδα.

Το πρόγραμμα αυτό έχει εγκριθεί και επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραµµα απευθύνεται σε διευθυντικόνκαι εποπτικό προσωπικό των επιχειρήσεωννπου έχουν τους ρόλους και αρµοδιότητες για την διαχείριση της ασφάλειας των τροφίµων και µέλη επιτροπών HACCP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LOCATION

ΙΗΕ Academy

108 Nikou Pattichi Str

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Αντώνης Γεωργίου - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο κ. Αντώνης Γεωργίου είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Innovative Business Services και ιδρυτής και Διευθυντής της εταιρείας Anaplasis Business Consultants Ltd.  Διαθέτει μία πολύχρονη συμβουλευτική και εκπαιδευτική πείρα 30 χρόνων σε πέραν των 800 επιχειρήσεων και οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που καλύπτουν σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και η παροχή προγραμμάτων κατάρτισης αφορούσε μεταξύ άλλων σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001), Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP, ISO 22000), Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγείας (Μελέτες εκτίμησης επαγγελματικών κινδύνων, ISO 45001), Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001, EMAS, Travellife) και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.  Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρο-Μηχανολόγου Μηχανικού (Msc) του πανεπιστημίου TU Clausthal, της Γερμανίας και συνέχισε με υποτροφία από την Δ. Γερμανία σε διάρκειας ενός χρόνου προγράμματος σε Θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι εγκεκριμένος παροχέας Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ)  και εκπαιδευτής σε Θέματα Διαχείρισης Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (αριθμός έγκρισης 9.42.6.15.51) και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής (αρ. Πιστ.  Ε000782) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 300.00
  • € 238.00
  • € 57.00
  • € 62.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 300.00
  • € 0.00
  • € 57.00
  • € 300.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 27 Οκτ 2020

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Γεωργίου

Πέμπτη - 29 Οκτ 2020

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Αντώνης Γεωργίου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διαχείριση Ασφάλειας των Τροφίμων – ISO 22000 -2018