Supervising Others in Hospitality

- Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

24 Σεπ 2020 09:00 24 Σεπ 2020 17:00
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Supervising Others in Hospitality

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εποπτεία του προσωπικού δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικότερα στη ξενοδοχειακή βιομηχανία όπου η συχνότητα αλλαγής προσωπικού είναι μεγάλη. Ο επόπτης πάντοτε έχει καθημερινά ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα.  Πέρα από τα δικά του έργα που προκύπτουν μέσα από το πρόγραμμα του τμήματος του, έχει να βοηθήσει την ομάδα του να λύσει προβλήματα και να φτάσει τους στόχους της ή/και ακόμη να βοηθήσει άλλο εποπτικό προσωπικό.

Η επιτυχημένη εποπτεία στο χώρο του ξενοδοχείου κρίνεται συνήθως στο κατά πόσο μπορεί ο επόπτης να βγάλει σε πέρας το έργο του με αποτελεσματικότητα, μέσα από ανάθεση εργασιών σε άλλους, να διαχειριστεί το χρόνο και τους πόρους που του διατίθενται, να φτάσει τους στόχους του, να παρέχει την κατάλληλη ανατροφοδότηση στο υφιστάμενο προσωπικό του, να επιλύει συγκρούσεις και να διατηρεί το τμήμα σε πειθαρχία.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να προσδιορίζουν τις απαιτήσεις συγκεκριμένων εργασιών καθώς και να θέτουν ρεαλιστικές προσδοκίες για το προσωπικό τους. Επίσης, θα μπορούν να ορίζουν SMART στόχους τόσο για τον εαυτό τους όσο και για το προσωπικό, να αναθέτουν εργασίες και να παρακολουθούν την πορεία τους, να βοηθούν την ομάδα να επιλύει τυχόν εσωτερικές συγκρούσεις και να μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά ευαίσθητα περιστατικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου

IHE Education

Νίκου Παττίχη 108

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Χρίστος Παρουξής - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο κ. Χρίστος Παρουξής σπούδασε στην Ολλανδία στη SVH Academy in Hotel and Catering Industry. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία της Ολλανδίας το 1990 με κύρια κατεύθυνση τα τμήματα τροφίμων και ποτών. Στην πολύχρονη καριέρα του αποκόμισε εμπειρίες απ’ όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέχρι διευθυντικές θέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού και της Κύπρου όπως το Four Seasons Hotel και Le Méridien Limassol Spa & Resort. Το 1997 αρχίζοντας εργασία στο Four Seasons ως υπεύθυνος εστιατορίων, δεξιώσεων και υπηρεσίας δωματίων και συνεχίζοντας μετά στο Le Meridien ως Food and Beverage Service Manager. Ένα από τα κυρίως καθήκοντα του ήταν και η εκπαίδευση του προσωπικού.

Το 2010 ίδρυσε την Parouxis Consultants Ltd με όραμα την πλήρη αφοσίωση στην επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την ευρύτερη προσφορά στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας της Κύπρου. Σήμερα είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της IHE Innovative Hospitality Education Ltd. Είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Οινοχόων και δημιούργησε και ανάπτυξε την ομάδα Οινοχόων στα ξενοδοχεία Four Seasons και Le Meridien. Παράλληλα είναι και εξωτερικός συνεργάτης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως εξωτερικός εξεταστής για τα πρότυπα επαγγελματικής κατάρτισης.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 150.00
  • € 119.00
  • € 28.50
  • € 31.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 150.00
  • € 0.00
  • € 28.50
  • € 150.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη - 24 Σεπ 2020

Ώρα

09:00 - 17:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Χρίστος Παρουξής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Supervising Others in Hospitality