Κυβερνητικές Εξετάσεις - Αριθμητικός Συλλογισμός - Αφαιρετική Ικανότητα - Γλωσσικός Συλλογισμός

- Πιστοποιήσεις/ Προσόντα/ Άδειες

31 Ιαν 2025 18:22 31 Ιαν 2025 18:22
Ελληνικά
Κυβερνητικές Εξετάσεις - Αριθμητικός Συλλογισμός - Αφαιρετική Ικανότητα - Γλωσσικός Συλλογισμός

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama μέσα από 2 δεκαετίες εμπειρίας στις Κυβερνητικές εξετάσεις προχώρησε στη δημιουργία δομημένου και επικαιροποιημένου εξ' αποστάσεως προγράμματος που βοηθά του υποψήφιους να προετοιμαστούν καλύτερα για τη δική τους επιτυχία. Τα θέματα Αριθμητικού Συλλογισμού, Αφαιρετικής Ικανότητας και Γλωσσικού Συλλογισμού είναι σχετικά απλά αλλά μπορεί να γίνουν παγίδα αν δεν υπάρχι καθοδήγηση από ειδικό για το πως πρέπει να τα προσεγγίσει ο υποψήφιος. 

Η πολύ έμπειρή εκπαιδευτική ομάδα του Κέντρου Neorama, έχει κωδικοποιήσει τα κεφάλαια αυτά και τα έχει χτίσει σε ένα δομημένο εξ' αποστάσεως πρόγραμμα με σωρεία ασκήσεων και απαντήσεων με λεπτομερή ανάλυση του τρόπου σκέψης σε Video από τον ίδιο τον εκπαιδευτή.

Το Πρόγραμμα

  • Το πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του υπολογιστή σας από οπουδήποτε, 24 ώρες το 24ωρο και μέχρι τις επικείμενες εξετάσεις
  • Για κάθε επιμέρους Κεφάλαιο, θα έχετε θεωρία και ασκήσεις με επεξηγημένες λύσεις.
  • Με την ολοκλήρωση των επιμέρους κεφαλαίων, θα πρέπει να λύσετε τα γενικά διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων. Μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή σας μέσω email ή τηλεφώνου αν παραστεί ανάγκη.

* 'Επιτυχών στη όλη γραπτή εξέταση θεωρείται ο υποψήφιος που συγκεντρώνει συνολική γενική βαθμολογία 50% τουλάχιστον, κατά μέσο όρο και στο καθένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην εξέταση, όχι λιγότερο του 40% της μέγιστης δυνατής βαθμολογίας ανά θέμα'. Συνεπώς απαιτείται επιτυχία κατά 40% σε κάθε μάθημα.

Στόχος του eLearning αυτού προγράμματος δεν είναι απλά να 'περάσει' ο υποψήφιος τις εξετάσεις αλλά και να λάβει υψηλή βαθμολογία που θα του αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόσληψης.

Μπορείτε να αγοράσετε το πρόγραμμα εδώ και να ξεκινήσετε τη προετοιμασία σας άμεσα

Καλή Επιτυχία

* Για να είστε απόλυτα σίγουροι για τον τρόπο διεξαγωγής και τις προϋποθέσεις επιτυχίας στις εξετάσεις, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα προκύρηξης των Κυβερνητικών εξετάσεων.

Αγορά: Κυβερνητικές Εξετάσεις - Αριθμητικός Συλλογισμός - Αφαιρετική Ικανότητα - Γλωσσικός Συλλογισμός


€ 280.00
Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Γενικές Γνώσεις, για πρόσληψη στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική....

Το εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama μέσα από 2 δεκαετίες εμπειρίας στις εξατάσεις για πρόσληψη αστυνομικών και πυροσβεστών, προχώρησε στη δημιουργία δομημένου και επ...

31/01/2025 18:22

Ελληνικά

eLearning

Δημόσιες Εξετάσεις: ΑΗΚ, ΑΤΗΚ, Δήμοι, Αστυνομία...

Το εκπαιδευτικό κέντρο NEORAMA, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια καταπιάνεται έντονα με τις διάφορες εξετάσεις που αφορούν προσλήψεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο...

31/01/2025 18:22

Ελληνικά

eLearning

Κυβερνητικές Εξετάσεις - Αριθμητικός Συλλογισμός - Αφαιρετική Ικανότητ...

Το εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama μέσα από 2 δεκαετίες εμπειρίας στις Κυβερνητικές εξετάσεις προχώρησε στη δημιουργία δομημένου και επικαιροποιημένου εξ' αποστάσεω...

31/01/2025 18:22

Ελληνικά

eLearning