Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση

- Ενέργεια/ Α.Π.Ε./ Περιβάλλον - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

09 Οκτ 2020 08:30 09 Οκτ 2020 15:00 ΚΕΠΑ (Λεμεσός)
Ελληνικά
6 ώρες ( 1 ημέρα )
anad greek logo
Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση
Περισσότερα
Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Έλενα Καρτσιούλη - Διευθύντρια Συμβουλευτικής και Πελατειακών Σχέσεων
Η Έλενα Καρτσιούλη με επιστημονικό υπόβαθρο στη Χημεία  έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε αναλυτικό εργαστήριο τροφίμων, νερού και περιβάλλοντος. Πρόσφατα έχει συνιδρύσει την Food-Scion με στόχο την προσφορά υπηρεσιών στους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και της παραγωγής τροφίμων σε ότι αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, του νερού και του περιβάλλοντος. Στόχος της Food-Scion  είναι η προώθηση  κουλτούρας ασφάλειας μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εργαλείων και στο...
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 70.00
  • € 56.00
  • € 0.00
  • € 14.00
  • € 14.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 70.00
  • € 0.00
  • € 13.30
  • € 70.00
  • € 83.30
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρασκευή - 09 Οκτ 2020

Ώρα

08:30 - 15:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

Έλενα Καρτσιούλη

Τοποθεσία:

ΚΕΠΑ (Λεμεσός)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Διαχείριση Νερού στα Τουριστικά Καταλύματα. Προκλήσεις και Προβλήματα, Αξιολόγηση και Διόρθωση