Πρακτικές Σερβιρίσματος σε περιόδους Επιδημιών

- Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία - Πρώτες Βοήθειες/ Υπηρεσίες Υγείας - Τουρισμός/ Ξενοδοχεία/ Τρόφιμα

15 Ιουν 2020 10:53 15 Ιουν 2020 10:53
Ελληνικά
42 ώρες ( 7 μέρες )
Πρακτικές Σερβιρίσματος σε περιόδους Επιδημιών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ενδοεπιχειρησιακό Σεμινάριο

Ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις στους Επαγγελματίες Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής. Απαντά στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους, ειδικά σε σχέση με τον κορωνοϊό. Καθοδηγεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους επαγγελματίες βήμα προς βήμα σε όλα τα στάδια, από την περίοδο πριν την επαναλειτουργία, τα πρώτα στάδια αλλά και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική αφού η κάθε μονάδα, θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να συνεχίσει τη ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης, αλλά και να ανταπεξέλθει με επιτυχία παρέχοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες.

Μια ομάδα Εξαίρετων Εκπαιδευτών με επιστημονική κατάρτιση όπου θα αγγίξουν όλα τα σημαντικά θέματα:

  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
  • Πρακτικές Πρόληψης & Μείωσης Κινδύνων
  • Άριστη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση (on the job)
  • Περιλαμβάνεται Οδηγός Επαναλειτουργίας με όλες τις υποδείξεις

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όλο το προσωπικό των Τμημάτων F&B (Επιχορηγούνται και όσοι βρίσκονται σε αναστολή εργασιών)

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα είναι ενδοεπιχειρησιακό και δύναται να επιχορηγηθεί από την ΑΝΑΔ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 15 Ιουν 2020

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Πρακτικές Σερβιρίσματος σε περιόδους Επιδημιών

Σεμινάρια στην ίδια κατηγορία από τον ίδιο διοργανωτή
Managing Housekeeping Operations...

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια γερή βάση δεξιοτήτων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και να αποκτήσουν το...

14/01/2026 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Managing Front Office Operations...

Ένα πρόγραμμα Διοίκησης του Τμήματος Υποδοχής που αφορά στη σωστή διαχείριση των πόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη σημαντικότητα του ρόλου που διαδραματίζ...

15/01/2026 09:00

49.00 ώρες (7 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)

Management of Beverage Operations...

Η διαχείριση μπαρ περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας εγκατάστασης ή επιχείρισης που σερβίρει αλκοολούχα και άλλα ποτά. Εάν είστε υπεύθυνος για τη διαχείριση ενός μ...

21/01/2026 09:00

35.00 ώρες (5 μέρες)

Ελληνικά

Επιχορηγημένο-ΑνΑΔ

CHEI (Λεμεσός)