ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Φωτορεαλισμός με VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino) 6

- Κατασκευές/ Construction

01 Ιουν 2020 09:26 01 Ιουν 2020 09:26
Ελληνικά
10 ώρες ( ημέρα )
ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Φωτορεαλισμός με VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino) 6

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μαθήματα προσφέρονται Private one-to-one με καθηγητή μόνο για ένα συμμετέχοντα μέσω διαδικτύου. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα συμφωνούνται μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική αφού ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος και επικεντρωμένος σε ένα μόνο εκπαιδευόμενο και τις ανάγκες του.

Χρησιμοποιούνται 2 εξειδικευμένες πλατφόρμες για διασύνδεση των οθονών του καθηγητή και εκπαιδευόμενου με τρόπο που να προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία.


Στο πρόγραμμα VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino) θα μάθετε να παράγετε φωτορεαλιστικές απεικονίσεις 3D σχεδίων χρησιμοποιώντας τα υλικά του VRAY για το 3D Rhinoceros (Rhino).

Άτομα που θα παρακολουθήσουν VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino), πρέπει να έχουν ήδη πολύ καλή γνώση του προγράμματος 3D Rhinoceros (Rhino). Μετά την παρακολούθηση του VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino), συστήνεται να παρακολουθήσετε Photoshop έτσι ώστε να μπορέσετε να τελειοποιήσετε τα φωτορεαλιστικά 3D σχέδια σας.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 395.00
  • € 0.00
  • € 75.05
  • € 395.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 01 Ιουν 2020

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Φωτορεαλισμός με VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino) 6