ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

- Κατασκευές/ Construction

01 Μαρτίου 2021 09:24 01 Μαρτίου 2021 09:24
Ελληνικά
15 ώρες ( ημέρα )
ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μαθήματα προσφέρονται Private one-to-one με καθηγητή μόνο για ένα συμμετέχοντα μέσω διαδικτύου. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα συμφωνούνται μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική αφού ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος και επικεντρωμένος σε ένα μόνο εκπαιδευόμενο και τις ανάγκες του.

Χρησιμοποιούνται 2 εξειδικευμένες πλατφόρμες για διασύνδεση των οθονών του καθηγητή και εκπαιδευόμενου με τρόπο που να προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία.


Το 3D Rhinoceros (Rhino) είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον τομέα του 3D σχεδιασμού. Με το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορείτε να σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας τις διάφορες εντολές σχεδίασης και τροποποίησης, να ρυθμίσετε ιδιότητες αντικειμένων, και να προσθέσετε φωτισμό & υλικά στα 3D μοντέλα σας καθώς και να δώσετε κίνηση και ειδικά εφέ.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορεί επίσης να εισάγει και να μετατρέψει, να δημιουργήσει και να προσφέρει φωτορεαλισμό σε ήδη υπάρχοντα σχέδια από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να εξάγει μοντέλα σε διάφορες μορφές αρχείων, γεγονός που επιτρέπει στο 3D Rhinoceros (Rhino) να λειτουργεί ως ένα εργαλείο «μετατροπέας» ανάμεσα στα διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε γνώση άλλων προγραμμάτων CAD. Ως συνήθως άτομα που παρακολούθησαν 3D Rhinoceros (Rhino), παρακολουθούν και το πρόγραμμα φωτορεαλισμού VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino).  Επίσης, άτομα που μαθαίνουν 3D Rhinoceros, ίσως επιθυμούν να εκπαιδευτούν και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα 3D σχεδίασης όπως 3D Revit ή 3D Realtime Landscaping Architect, ανάλογα με τον κλάδο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μάθημα είναι:

  • διάρκειας 15 ωρών
  • ατομικό (private)
  • εξ αποστάσεως (online)
  • ζωντανά με καθηγητή (synchronous live)
  • σε μέρες & ώρες που θα συμφωνήσετε εσείς με τον καθηγητή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 595.00
  • € 0.00
  • € 113.05
  • € 595.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 01 Μαρτίου 2021

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6