ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Επεξεργασία Φωτογραφίας & Γραφικών με Advanced Photoshop CC

- Πληροφορική - Χρήστες

01 Ιουν 2020 23:11 01 Ιουν 2020 23:11
Ελληνικά
10 ώρες ( ημέρα )
ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Επεξεργασία Φωτογραφίας & Γραφικών με Advanced Photoshop CC

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μαθήματα προσφέρονται Private one-to-one με καθηγητή μόνο για ένα συμμετέχοντα μέσω διαδικτύου. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα συμφωνούνται μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική αφού ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος και επικεντρωμένος σε ένα μόνο εκπαιδευόμενο και τις ανάγκες του.

Χρησιμοποιούνται 2 εξειδικευμένες πλατφόρμες για διασύνδεση των οθονών του καθηγητή και εκπαιδευόμενου με τρόπο που να προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία.


Το Advanced Photoshop είναι ένα προηγμένου επιπέδου μάθημα Photoshop. Εχει σχεδιαστεί ειδικά και μόνο για τους μαθητές μας που έχουν ήδη παρακολουθήσει το βασικό επίπεδο Photoshop. Το Advanced Photoshop θα σας βοηθήσει να κτίσετε πάνω στις υφιστάμενες δεξιότητες σας και να εξερευνήσετε τις πιο προηγμένες τεχνικές που παρέχει το Photoshop.

Με τις τεχνικές και τα εργαλεία που θα καλυφτούν στο Advanced Photoshop, θα εμβαθύνουν οι γνώσεις σας για καλύτερη χρήση των εργαλείων του Photoshop. Παρακολουθώντας το Advanced Photoshop, θα δείτε άμεση και γρήγορη βελτίωση των επιδόσεων σας καθώς και ψηλότερη ποιότητα των αποτελεσμάτων σας είτε εργάζεστε στη ψηφιακή απεικόνιση, στην επεξεργασία φωτογραφίας, στην γραφιστική ή οποιοδήποτε άλλη εργασία απαιτεί τη χρήση του Photoshop.

Μετά τα μαθήματα του Advanced Photoshop, αρκετά άτομα επιθυμούν και παρακολουθούν μαθήματα για Illustrator ή InDesign. Επίσης, ίσως τους ενδιαφέρει το πρόγραμμα Τεχνικές Ψηφιακής Φωτογραφίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μάθημα είναι:

  • διάρκειας 10 ωρών
  • ατομικό (private)
  • εξ αποστάσεως (online)
  • ζωντανά με καθηγητή (synchronous live)
  • σε μέρες & ώρες που θα συμφωνήσετε εσείς με τον καθηγητή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 395.00
  • € 0.00
  • € 75.05
  • € 395.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 01 Ιουν 2020

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Επεξεργασία Φωτογραφίας & Γραφικών με Advanced Photoshop CC