ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Προγραμματισμός Δυναμικών Ιστοσελίδων με Javascript & jQuery

- Πληροφορική - Επαγγελματίες IT

01 Ιουν 2020 05:02 01 Ιουν 2020 05:02
Ελληνικά
15 ώρες ( ημέρα )
ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Προγραμματισμός Δυναμικών Ιστοσελίδων με Javascript & jQuery

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μαθήματα προσφέρονται Private one-to-one με καθηγητή μόνο για ένα συμμετέχοντα μέσω διαδικτύου. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα συμφωνούνται μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική αφού ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος και επικεντρωμένος σε ένα μόνο εκπαιδευόμενο και τις ανάγκες του.

Χρησιμοποιούνται 2 εξειδικευμένες πλατφόρμες για διασύνδεση των οθονών του καθηγητή και εκπαιδευόμενου με τρόπο που να προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία.


Στο πρόγραμμα αυτό θα μάθετε να προγραμματίζετε και να σχεδιάζεται δυναμικές ιστοσελίδες με τη χρήση Javascript και jQuery. Το Javascript & jQuery χρησιμοποιούνται για να εισάξουν την έννοια της διαδραστικότητας σε ιστοσελίδες. Θα μάθετε να εκτελείτε κώδικα έτσι ώστε όταν συμβαίνει ένα γεγονός (για παράδειγμα όταν ο χρήστης πατήσει κάπου, να εκτελείται κάποιο script και να λαμβάνετε κάποια αποτελέσματα) καθώς και να επικυρώνετε δεδομένα μιας φόρμας (form validation) πριν να σταλούν στον web server. Επίσης, θα μάθετε να εντοπίζετε τον browser του χρήστη και ανάλογα με τον browser να φορτώνετε την αντίστοιχη σελίδα που είναι φτιαγμένη για αυτόν τον browser καθώς και να δημιουργήσετε cookies για να αποθηκεύετε πληροφορίες στον υπολογιστή του χρήστη. Ο προγραμματισμός σε Javascript και jQuery ονομάζεται προγραμματισμός client-side διότι όλες οι λειτουργίες γίνονται στην πλευρά που είναι ο browser.


Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε Javascript & jQuery, πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις HTML & CSS. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μάθημα είναι:

  • διάρκειας 15 ωρών
  • ατομικό (private)
  • εξ αποστάσεως (online)
  • ζωντανά με καθηγητή (synchronous live)
  • σε μέρες & ώρες που θα συμφωνήσετε εσείς με τον καθηγητή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 595.00
  • € 0.00
  • € 113.05
  • € 595.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 01 Ιουν 2020

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Προγραμματισμός Δυναμικών Ιστοσελίδων με Javascript & jQuery