ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce

- Πληροφορική - Επαγγελματίες IT

01 Ιουν 2020 09:31 01 Ιουν 2020 09:31
Ελληνικά
8 ώρες ( ημέρα )
ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μαθήματα προσφέρονται Private one-to-one με καθηγητή μόνο για ένα συμμετέχοντα μέσω διαδικτύου. Οι ημερομηνίες των συναντήσεων θα συμφωνούνται μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική αφού ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος και επικεντρωμένος σε ένα μόνο εκπαιδευόμενο και τις ανάγκες του.

Χρησιμοποιούνται 2 εξειδικευμένες πλατφόρμες για διασύνδεση των οθονών του καθηγητή και εκπαιδευόμενου με τρόπο που να προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία.


Το WordPress WooCommerce  είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός δυναμικού ηλεκτρονικού καταστήματος (online e-shop) . Μέσω του WooCommerce θα μάθετε να διαχειρίζεστε δυναμικά οποιοδήποτε κατάλογο προϊόντων εύκολα και γρήγορα. Το WooCommerce διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού e-shop, όπως καλάθι αγορών (e-cart), υποστήριξη διαφορετικών νομισμάτων και γλωσσών, καρτέλες προϊόντων, κατηγοριοποίηση, σύγκριση προϊόντων, λειτουργίες αναζήτησης, έκδοση τιμολογίων, σύνδεση με PayPal και πολλά άλλα.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα WooCommerce, θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει WordPress. Για να μπορέσετε να συμπεριλάβετε όμορφα γραφικά στην ιστοσελίδα σας, συστήνετε μετά το WooCommerce όπως παρακολουθήσετε μαθήματα Photoshop.

Το κέντρο μας επίσης προσφέρει ψηλού επιπέδου προγραμματιστικά μαθήματα για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με customization στις ιστοσελίδες τους, όπως HTML 5 & CSS 3 (για styling ιστοσελίδων), Javascript & jQuery (προγραμματισμός client-side) και PHP & MySQL (προγραμματισμός server-side).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μάθημα είναι:

  • διάρκειας 7.5 ωρών
  • ατομικό (private)
  • εξ αποστάσεως (online)
  • ζωντανά με καθηγητή (synchronous live)
  • σε μέρες & ώρες που θα συμφωνήσετε εσείς με τον καθηγητή
Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 295.00
  • € 0.00
  • € 56.05
  • € 295.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 01 Ιουν 2020

Τοποθεσία:

OnLine Virtual Classroom

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : ONE-TO-ONE LIVE ONLINE - Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce