Σύγχρονη Διοίκηση Γραφείου: Η Άριστη Επαγγελματίας Γραμματέας

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

07 Απρ 2020 08:30 07 Απρ 2020 17:00
Ελληνικά
7 ώρες ( 1 ημέρα )
Σύγχρονη Διοίκηση Γραφείου: Η Άριστη Επαγγελματίας Γραμματέας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H ανάπτυξη του γραμματειακού προσωπικού, με σύγχρονες γνώσεις και ικανότητες, που θα τους επιτρέψουν να αναλάβουν έργα και πρωτοβουλίες υποστηρίζοντας την διοίκηση στο έργο της, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες αποτελεσματικής διαχείρισης και οργάνωσης γραφείου και γνωρίζοντας επίσης, τις βασικές ενέργειες των Δημόσιων Σχέσεων και της επιχειρησιακής επικοινωνίας, είναι μείζονος σημασίας.

Διότι, με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και αναβαθμίζουν το επαγγελματικό τους επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο επίσης, η Διεύθυνση έχει περισσότερες δυνατότητες, χρόνο και ενέργεια, να αφιερώσει στον ευρύτερο σχεδιασμό ανάπτυξης και διοίκησης βοηθούμενη από ένα αξιόπιστο και ικανό βοηθό στέλεχος γραμματειακής υποστήριξης.

Παράλληλα τα στελέχη της γραμματείας, αξιοποιούν τις νέες γνώσεις και τις ικανότητές τους, δημιουργώντας ένα νέο υψηλό επίπεδο ποιοτικής επαγγελματικής παρουσίας και προστιθέμενης αξίας στην επιχείρηση και στην αγορά.


ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  • γνωρίζουν το “πορτραίτο” της σύγχρονης γραμματέως, τα σύγχρονα καθήκοντα και τις αυξημένες αρμοδιότητές της ,όπως τη σημασία της έγκαιρης, αποδοτικής και ουσιαστικής γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης προς την διεύθυνση και τον/την προϊστάμενο/η.
  • γνωρίζουν τις βασικές αρχές δημοσίων σχέσεων και να παρουσιάζουν τρόπους εφαρμογής τους από τη διεύθυνση.
  • γνωρίζουν τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια καλύτερης οργάνωσης και διοίκησης γραφείου, παραγωγικές διαδικασίες καθημερινού προγράμματος εργασιών και διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.
  • μάθουν επίσης ,πως δημιουργούνται αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης και πιστότητας μεταξύ γραμματείας –διεύθυνσης και πως εφαρμόζεται με επιτυχία ο ρόλος τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες τους. Επίσης αφορά Ιδιαιτέρες Γραμματείς και Προσωπικές Βοηθούς και γενικά σε όλο το Γραμματειακό προσωπικό μίας επιχείρησης η οργανισμού.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο εν λόγω πρόγραμμα θα διδάξει η Κύπρια εμπειρογνώμονας κυρία Πηνελόπη Νεοφύτου.


Η πρακτική φύση και ο τύπος του προγράμματος είναι φανερό ότι θέτουν περιορισμούς στον αριθμό των συμμετοχών γι’ αυτό θα γίνουν δεκτές αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Πηνελόπη Νεοφύτου - Corporate trainer. General Manager PR &Communication Media co.
  • Η κα Πηνελόπη Νεοφύτου με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA με κατεύθυνση την ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων. Επίσης έχει σπουδάσει στην Ιταλία Τέχνη και την αισθητική της, και είναι επαγγελματίας με πολύχρονη εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις- MME ,στην Διεύθυνση Πωλήσεων γνωστών εταιρειών και διδάσκει με μεγάλη εμπειρία και μοναδική επιτυχία Γραμματειακά.
  • Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Certified Adult Special Trainer for SMA,PS για  Iδιαιτέρες Γραμματείς αλλά και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης ΑΝΑΔ. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σε Πωλήσεων με ISO/IEC 17024 και Διοίκησης και Οργάνωσης Γραφείου με ISO/IEC17024.
  • Η επαγγελματική της δραστηριότητα στην Διεύθυνση Πωλήσεων αλλά και Δημοσίων Σχέσεων - Επικοινωνίας στα ΜΜΕ παράλληλα, την καθιστά μια εξαίρετη εκπαιδεύτρια σε θέματα PR όπως : Strategic Plan for PR, Event management from Α-Ζ ,Press Conferences and Interviews,Public Speech and Presentations for Professionals, Social Responsibility ,Customer experience and Personal image.
  • Η Κα Πηνελόπη Νεοφύτου πιστεύει στην θετικότητα, στην αέναη μάθηση και την καλλιέργεια των ανθρώπων για ένα καλλίτερο κόσμο! Μεταδίδει με αμεσότητα ,ταλέντο και πρακτικούς τρόπους τις γνώσεις της και μοιράζεται  εργασιακές εμπειρίες με τις πραγματικά υπέροχες ομάδες της,  τις οποίες και ευχαριστεί θερμά!



 


Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 160.00
  • € 84.00
  • € 30.40
  • € 76.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 160.00
  • € 0.00
  • € 30.40
  • € 160.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τρίτη - 07 Απρ 2020

Ώρα

08:30 - 17:00

Τοποθεσία:

Cleopatra Hotel (Λευκωσία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Σύγχρονη Διοίκηση Γραφείου: Η Άριστη Επαγγελματίας Γραμματέας