Οργάνωση και Διοίκηση/Διαχείριση Γραφείου

- Οργάνωση/ Διοίκηση/ Ηγεσία

09 Μαρτίου 2020 08:30 18 Μαρτίου 2020 16:00
Ελληνικά
20 ώρες ( 4 μέρες )
Οργάνωση και Διοίκηση/Διαχείριση Γραφείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι ΕΔΩ, η οποία ανατρέπει τα δεδομένα του κάθε επαγγελματικού τομέα. Αναγνωρίζοντας την ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας και τις αλλαγές που φέρνει στον εργασιακό χώρο διοργανώνουμε το σεμινάριο «Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου», που θέτει σαν βασική ανάγκη την μάθηση των κυριότερων θεμάτων οργάνωσης γραφείου. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο και αποτελεί το σπουδαιότερο συντελεστή για την οργάνωση και λειτουργία μιας μοντέρνας επιχείρησης.

Η γραμματειακή υποστήριξη παρέχει την δυνατότητα ανέλιξης και ανάπτυξης στο τομέα της διοίκησης όπως διαχείριση γραφείου, λειτουργία γραφείου, ψηφιακό γραφείο, αποτελεσματική οργάνωση και προγραμματισμός, γραπτή και προφορική επικοινωνία, διαχείριση χρόνου, και κατανόηση οικονομικών δεδομένων. Έτσι λοιπόν, το σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τους γραμματειακούς λειτουργούς και όχι μόνο, να οργανώσουν καλύτερα το γραφείο τους και τη δουλειά τους με εκσυγχρονισμό και δημιουργικότητα.

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • Nα παρουσιάσει τη σύγχρονη μορφή οργάνωσης γραφείου, με τη χρήση της τεχνολογίας, τη σωστή διαχείριση του χρόνου και τον έλεγχο του στρες.
  • Αφετέρου, να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις ικανότητες επικοινωνίας των στελεχών και να τονίσει την σημασία της ορθής επικοινωνίας με προϊσταμένους, πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους τόσο γραπτά όσο προφορικά και ηλεκτρονικά. 
  • Αντίστοιχα, θα αποκτήσει πλήρη και σαφή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και ειδικότερα των προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται στην οργάνωση γραφείου όπως,  Advanced Use of Windows, Office and Outlook.
  • Σημαντικό επίσης είναι η απόκτηση Ικανοτήτων ως προς την Εξυπηρέτηση Πελατών και  Διαχείρισης Interview.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Γραμματείς , Υπάλληλους Γραφείου, Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων. Επίσης απευθύνεται σε στελέχη Γραμματειακής Υποστήριξης που θέλουν να ενημερωθούν για τα νέα πρότυπα διοίκησης, καθώς και σε Γραμματείς που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το ρόλο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπαιδεύτρια

Χριστίνα Αρχοντούς

Η Χριστίνα Αρχοντούς είναι κάτοχος HND από το ΙΕΚ Inter graphics, με πτυχίο στα Computer Graphics και 3D Animation. Είναι πτυχιούχος Microsoft Certified Trainer (MOS) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια απο τον Οργανισμό ECDL ( ECDL Certified Trainer Professional).

Επιπλέον, είναι εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και εργάζεται ως καθηγήτρια πληροφορικής και Οργάνωσης & Διοίκησης Γραφείου σε Κολλέγια, ιδιωτικά Σχολεία και φροντιστήρια στην Λάρνακα και στην Λευκωσία τα τελευταία 16 χρόνια. 

Πληροφορίες Εκπαιδευτή
Χριστίνα Αρχοντούς - Free Lance Vocational Trainer

Η εκπαιδεύτρια Χριστίνα Αρχοντούς είναι κάτοχος HND από τα ΙΕΚ Intergraphics, με πτυχίο στα Computer Graphics και 3D Animation.

Είναι πτυχιούχος MicrosoftCertifiedTrainer (MOS) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από τον οργανισμό ECDL (ECDLCertifiedTrainerProfessional).

Επίσηςείναι εγκεκριμένηΕκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης  από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρουκαι εργάζεται σαν καθηγήτρια πληροφορικής σε κολλέγια, ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια στη Λάρνακα και Λευκωσία τα τελευταία 16 χρόνια.  Είναι μέλος της Κυπριακής Εταιρίας Πληροφορικής.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου

Για Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 400.00
  • € 164.00
  • € 76.00
  • € 236.00

Για μη-Δικαιούχους ΑνΑΔ

  • € 350.00
  • € 0.00
  • € 66.50
  • € 350.00

Κοστολογικές Πληροφορίες

Προσφέρονται εκπτώσεις σε Φοιτητές. Απαιτείτε η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης. – Οι μακροχρόνιοι Άνεργοι μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ. Απαιτείτε η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δευτέρα - 09 Μαρτίου 2020

Ώρα

08:30 - 16:00

Τοποθεσία:

G.S. Europractices Ltd

Τετάρτη - 11 Μαρτίου 2020

Ώρα

08:30 - 16:00

Τοποθεσία:

G.S. Europractices Ltd

Δευτέρα - 16 Μαρτίου 2020

Ώρα

08:30 - 16:00

Τοποθεσία:

G.S. Europractices Ltd

Τετάρτη - 18 Μαρτίου 2020

Ώρα

08:30 - 16:00

Τοποθεσία:

G.S. Europractices Ltd

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Οργάνωση και Διοίκηση/Διαχείριση Γραφείου