Το Neorama ανακοίνωσε νέα σειρά καινοτόμων σεμιναρίων μέχρι τον Ιούνιο

calendar icon

15 Απριλίου 2024

⠀ -⠀ Soft Skills/Επικοινωνία
⠀ -⠀ Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
⠀ -⠀ Καινοτομία/Start Ups
⠀ -⠀ Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
⠀ -⠀ Πληροφορική - Επαγγελματίες IT
Το Neorama ανακοίνωσε νέα σειρά καινοτόμων σεμιναρίων μέχρι τον Ιούνιο

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama Education, ένας φάρος γνώσης και καινοτομίας στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1998, προσκαλεί επαγγελματίες και φοιτητές να εξερευνήσουν τη νέα σειρά καινοτόμων σεμιναρίων που έχει ανακοινώσει για το Α εξάμηνο του 2024 και μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Το Neorama που έχει ιδρυθεί από τον καθηγητή κ. Άδωνη Γ. Μυλωνά, αποτελεί σημείο αναφοράς στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης, αναδεικνύοντας την ουσιαστική του προσφορά στο κυπριακό εκπαιδευτικό γίγνεσθαι.

Η σειρά σεμιναρίων που έχει ανακοινωθεί για την εκπαιδευτική περίοδο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, εστιάζει στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής αλλά και των Κυπριακών Επιχειρήσεων.


Δείτε πιο κάτω μερικά από τα επερχόμενα σεμινάρια του εκπαιδευτικού κέντρου NEORAMA


O Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός και περιηγητής, αναφέρει: «Όπως το έδαφος, όσο και αν είναι γόνιμο, αδυνατεί να παράγει κάτι δίχως καλλιέργεια, έτσι και ο νους του ανθρώπου: δίχως την εκπαίδευση αδυνατεί να δώσει τους αναμενόμενους καρπούς».

Εμπνευσμένο λοιπόν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία που τονίζει τη σημασία της καλλιέργειας του νου, το Neorama Education επιδιώκει να καλλιεργήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των εκπαιδευομένων του, προετοιμάζοντάς τους για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της εποχής μας.

Το Neorama καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν το πλήρες φάσμα των επαγγελματικών σεμιναρίων του και να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Στη σελίδα του κάθε σεμιναρίου στη πλατφόρμα της MySeminars, μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή του σεμιναρίου και υποστήριξη στην εγγραφή και τις επιχορηγήσεις της ΑνΑΔ.Share: