Συνεργασία MySeminars - SCP School of Certified Professionals και Σειρά Σεμιναρίων Πληροφορικής

calendar icon

12 Φεβρουαρίου 2024

⠀ -⠀ Πληροφορική - Επαγγελματίες IT
⠀ -⠀ Πληροφορική - Χρήστες
Συνεργασία MySeminars - SCP School of Certified Professionals και Σειρά Σεμιναρίων Πληροφορικής

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα MySeminars ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη νέα της συνεργασία με το School of Certified Professionals (SCP), ένα κορυφαίο Επαγγελματικό Κέντρο Εκπαίδευσης με έδρα τη Λεμεσό. Με δραστηριότητες που εκτείνονται σε πολλές πόλεις όπως η Λευκωσία, η Πάφος αλλά και διεθνώς σε χώρες όπως η Γερμανία, η Φινλανδία, οι Κάτω Χώρες, η Σλοβενία και το Βέλγιο, το SCP προσφέρει μια πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πληροφορικής από κορυφαίους παρόχους όπως η Microsoft, Android ATC, Cisco και Fortinet. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, παρέχονται παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά/διπλώματα στους σπουδαστές του.

Το SCP, ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, διεξάγει επιχορηγούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα υπό την αιγίδα της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων (HRDA), αναδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην προώθηση της τεχνολογικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Μέσω της καινοτομίας και της χρήσης τεχνολογιών Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας, το SCP προσφέρει σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, ενώ είναι κινητήρια δύναμη αξιών και καινοτομίας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ SCP SCHOOL OF CERTIFIED PROFESSIONALS


Η ομάδα του SCP αποτελείται από επαγγελματίες εμπειρογνώμονες στην πληροφορική, οι οποίοι χρησιμοποιούν την πολυετή τους εμπειρία για τη μεγιστοποίηση της μεταφοράς γνώσης στους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση και εκπαίδευσή τους σχετικά με τις τρέχουσες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογική εξέλιξη είναι συνεχής και οι ανάγκες για διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση αυξάνονται, το SCP ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για καινοτομία και ποιότητα στην εκπαίδευση. Η συνεργασία μας με το SCP είναι μια σημαντική προσθήκη στην πλατφόρμα MySeminars και ανοίγει νέους ορίζοντες για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, προσφέροντας προηγμένες τεχνολογικές γνώσεις και πιστοποιήσεις. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψουν τα σεμινάρια που προσφέρει το SCP, καθώς και να εγγραφούν στα προγράμματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για ανάπτυξη και επιτυχία στον σύγχρονο τεχνολογικό κόσμο.Share: