ΚΕΣΕΑ: Σεμινάριο Ανάπτυξης Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ) στον Χώρο Εργασίας

calendar icon

26 Φεβρουαρίου 2024

⠀ -⠀ Soft Skills/Επικοινωνία
⠀ -⠀ Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
⠀ -⠀ Οργάνωση/Διοίκηση/Ηγεσία
ΚΕΣΕΑ: Σεμινάριο Ανάπτυξης Συναισθηματικής Νοημοσύνης (EQ) στον Χώρο Εργασίας

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΚΕΣΕΑ ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός πολύ δημοφιλούς σεμιναρίου για την ανάπτυξη συναισθηματική νοημοσύνης στον χώρο εργασίας. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου 2024, έχει διάρκεια 14 ωρών και απευθύνεται σε ηγέτες, διευθυντές, στελέχη και επαγγελματίες από όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας που αναζητούν να αναβαθμίσουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις σύνθετες απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο Σύμφωνα με έρευνες, 90% της επιτυχίας των ηγετών σήμερα αποδίδεται στο ανεπτυγμένο ΕQ τους, στην συναισθηματική τους νοημοσύνη δηλαδή, και όχι στο IQ. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι 80% των επιτυχημένων ανθρώπων, οφείλει την επιτυχία του στην ψηλή του συναισθηματική νοημοσύνη, καθώς παράλληλα, έρευνα στην Αμερική για τις ικανότητες που θεωρούνται βασικές για την επιτυχία σε 181 διαφορετικές θέσεις εργασίας, έδειξαν ότι το 67% των βασικών δεξιοτήτων υπεροχής είναι συναισθηματικές δεξιότητες.

 

12/03/2024 Σεμινάριο ΚΕΣΕΑ:Η δύναμη της συναισθηματικής νοημοσύνης στον χώρο εργασίας


Μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικής επεξήγησης και πρακτικών ασκήσεων, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τόσο των ίδιων όσο και των συναδέλφων τους, να ενισχύουν τις σχέσεις εργασίας μέσα από αποτελεσματική επικοινωνία και ενσυναίσθηση, και να βελτιώνουν το ηγετικό τους εκτόπισμα. Επιπλέον, το πρόγραμμα θα εστιάσει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση του άγχους και την επίλυση συγκρούσεων, κρίσιμες δεξιότητες για την διατήρηση μιας θετικής και παραγωγικής ατμόσφαιρας στον χώρο εργασίας.

Η ανάγκη για αναπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Με την συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο, οι επαγγελματίες θα αποκτήσουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για να θέσουν τις βάσεις για μια δυναμική, αρμονική και αποδοτική εργασιακή περιβάλλον.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του σεμιναρίου στη MySeminars και συμπληρώστε τη φόρμα 'Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος' για να επικοινωνήσει μαζί σας ο συντονιστής του προγράμματος για διευκρινήσεις και υποστήριξη στην εγγραφή σας και τη πρόσβασή σας στην επιχορήγηση της ΑνΑΔ.Share: