Η Νέα Εκπαιδευτική Εμπειρία στη MySeminars

calendar icon

21 Ιουνίου 2022

⠀ -⠀ Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
⠀ -⠀ Επαγγελματική Κατάρτιση
Η Νέα Εκπαιδευτική Εμπειρία στη MySeminars

Η πλατφόρμα της MySeminars έχει αναβαθμιστεί για να οδηγήσει την Επαγγελματική Κατάρτιση της χώρας μας ακόμα ψηλότερα. Οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν πλέον να εντοπίσουν τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν ακόμα πιο εύκολα, γρήγορα και στοχευμένα.

Μέσα από τις σελίδες της MySeminars η εξειδικευμένη αναζήτηση γίνεται παιχνίδι

Οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν τα σεμινάρια ανά θεματική κατηγορία ανάμεσα σε 20 και πλέον κατηγορίες, τομείς και θέματα. Μπορούν επίσης να επιλέξουν εκπαιδευτικό κέντρο και να δουν το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων του για όλο το εξάμηνο και όχι μόνο.

Και αν οι επισκέπτες επιθυμούν να δουν μόνο τα σεμινάρια που γίνονται σε μια πόλη ή αυτά που γίνονται Live Online, δεν έχουν παρά να κάνουν κλικ στην αντίστοιχη επιλογή.

Και αν δεν έχουν τον χρόνο να επιλέξουν από τα σεμινάρια ‘δια ζώσης’ απλά μεταφέρονται στη σελίδα με τα ασύγχρονα προγράμματα eLearning, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνοι τους μέσα από τις ειδικές πλατφόρμες των εκπαιδευτικών κέντρων. Τα eLearning προγράμματα μπορούν οι επισκέπτες να τα αγοράσουν κατ’ ευθείαν από τη σελίδα της MySeminars για να πάρουν τους κωδικούς πρόσβασή τους.

Πέραν από την πολυσύνθετη αναζήτηση και εντοπισμό των σεμιναρίων στη πλατφόρμα της MySeminars, μπορεί κάποιος να αναζητήσει τους εκπαιδευτές ανά κατηγορία ειδίκευσης ή ακόμα και να δει τα βιογραφικά τους και τα σεμινάρια τα οποία θα διδάξουν στο εγγύς μέλλον ή τα πρόσφατα που έχουν ολοκληρώσει.

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, οι επισκέπτες της MySeminars μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μονοεπιχειρησιακά προγράμματα, και η MySeminars θα τους δώσει τις καλύτερες επιλογές εκπαιδευτικών κέντρων για να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Και αν δεν ψάχνει κάποιος για σεμινάρια, η MySeminars συνεχίζει να είναι ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός, αφού αποτελεί ένα ειδησεογραφικό κόμβο για τα θέματα Δια Βίου μάθησης αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και του εξωτερικού. Επιπρόσθετα η αρθρογραφία στη MySeminars αποτελεί επίσης, μια πηγή έμπνευσης με εξαιρετικά άρθρα και αναλύσεις για τη τεχνολογία, επαγγέλματα, επιτεύγματα και συμβουλές από κορυφαίους σε κάθε τομέα.

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της MySeminars μόλις έχει τεθεί στη διάθεση των πελατών της, και είναι μόνο η αρχή!! Έπονται μεγάλες καινοτομίες και εργαλεία μέσα από τα οποία τα στελέχη των επιχειρήσεων και οι λειτουργοί ανθρώπινου δυναμικού, θα μπορούν να εντοπίσουν κάθε χρήσιμη επαγγελματική πληροφορία, ειδικούς Εμπειρογνώμονες, Συμβούλους Επιχειρήσεων και πολλές ευκαιρίες για εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, συνέδρια, πιστοποιήσεις και χιλιάδες CPDs στη Κύπρο και το εξωτερικό.

Καλή περιδιάβαση στην ιστοσελίδα της MySeminars


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Share: