Η Food Allergens ξανά στη Κύπρο για το Σεμινάριο Διαπίστευσης Εργαστηρίων με το ISO17025

calendar icon

19 Αυγούστου 2022

⠀ -⠀ Ποιότητα και Σχετικά Πρότυπα
Η Food Allergens ξανά στη Κύπρο για το Σεμινάριο Διαπίστευσης Εργαστηρίων με το ISO17025

Η FA Food Allergens συνεχίζει σε τακτική βάση να προσφέρει στη Κύπρο εξειδικευμένα σεμινάρια τα οποία δεν προσφέρονται από κανένα άλλο σε αυτό το επίπεδο. Η εξειδίκευση και η εμπειρία των εργαστηρίων FA Food Allergens σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και η βαθιά εμπειρογνωμοσύνη του κ. Γεώργιου Σειραγάκη διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Αυτή τη φορά η FA Food Allergens προσφέρει το σεμινάριο ‘Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017’ δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες να ενημερωθούν για τη διαπίστευση αυτή και τις απαιτήσεις για την απόκτησή της. Δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται το σεμινάριο αυτό στη Κύπρο και για ακόμα μια φορά αναμένεται να γεμίσει με επαγγελματίες του κλάδου.

 

Σεμινάριο: Διαπίστευση Εργαστηρίων δοκιμών σύμφωνα με το ISO17025:2017

 

Ο κ. Σειραγάκης είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους χημικούς τροφίμων με βαθιά εμπειρία τόσο στο ελαιόλαδο όσο και σε σωρεία άλλων τροφίμων καθώς και πολυετή εμπειρία στο τομέα των διαπιστεύσεων. Έχει παρουσιάσει σωρεία θεμάτων της ειδικότητας του σε διεθνή συνέδρια σε όλο τον κόσμο και στη Κύπρο ενώ έχει τιμηθεί το 2005 με το βραβείο MedDiet 2005. Δείτε το πλούσιο βιογραφικό του ΕΔΩ

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν αποτελεί μόνο προσφορά γνώσης αλλά και μια μαθησιακή εμπειρία που σπάνια βιώνουμε σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα.



Share: