Η AQS Διοργανώνει στη Κύπρο το Επιχορηγημένο Σεμινάριο HRM - Αξιολόγησης & Παρακίνησης Προσωπικού

calendar icon

22 Σεπτεμβρίου 2022

⠀ -⠀ Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)
Η AQS Διοργανώνει στη Κύπρο το Επιχορηγημένο Σεμινάριο HRM - Αξιολόγησης & Παρακίνησης Προσωπικού

Η AQS – International Business Consultants, είναι Εκπαιδευτικό Κέντρο πιστοποιημένο από την ΑνΑΔ και προσφέρει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τη σχετική επιχορήγηση. Η AQS έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερα επίκαιρο σεμινάριο που έχει ανάγκη η αγορά τη περίοδο αυτή με τη ραγδαία επαναδραστηριοποίηση χιλιάδων επιχειρήσεων αλλά και τις αυξανόμενες προκλήσεις.

Το σεμινάριο καταπιάνεται με το σημαντικότερο πυλώνα των επιχειρήσεων, το Ανθρώπινο Δυναμικό που τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει την ανθεκτικότητά του απέναντι στη Πανδημία και τις τελευταίες προκλήσεις και οικονομικές πιέσεις, που όμως δεν το άφησαν αλώβητο.

Ο σύγχρονος ρόλος του HRM είναι η ευθυγράμμιση των ανθρώπων ενός Οργανισμού και η ανάπτυξη των απαιτούμενων δεξιοτήτων αλλά και κουλτούρας προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία οι στρατηγικοί στόχοι του Οργανισμού.

 

03/10/2022 - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ AQS

 

Κρίσιμα θέματα όπως ο Σχεδιασμός και η Επιλογή του κατάλληλου Προσωπικού, οι Πολιτικές Παρακίνησης και Ανάπτυξης του Προσωπικού, η Διαχείριση της Απόδοσης και της Αξιολόγησης, η Διαμόρφωση της κατάλληλης Κουλτούρας - Διαχείριση των Αλλαγών, η Διαχείριση Υποστηρικτικών Διεργασιών, όπως η Υγεία και Ασφάλεια - Wellbeing, καθώς και η Έρευνα στο Προσωπικό (Personnel Surveys) παρουσιάζονται με απλότητα και πληθώρα παραδειγμάτων Best Practices επιτυχημένων Οργανισμών, Case Studies και Βιωματικών Ασκήσεων.

Παρέχονται Εργαλεία υπό μορφή Check List και Excel που δίνουν τη δυνατότητα αξιολόγησης των διαφόρων τομέων του HRM προκειμένου να σχεδιαστούν δράσεις Βελτίωσης.

Η AQS αυξάνει κατακόρυφα την αξία του προγράμματος αφού θα παρέχει στους συμμετέχοντες υποστήριξη και επικοινωνία σχετικά με το αντικείμενο του σεμιναρίου για ένα ολόκληρο χρόνο.Share: