AQS: Δωρεάν Σεμινάρια για Excel, Powerpoint και Χρήση Διαδικτύου & email

calendar icon

20 Νοεμβρίου 2023

⠀ -⠀ Πληροφορική - Χρήστες
AQS: Δωρεάν Σεμινάρια για Excel, Powerpoint και Χρήση Διαδικτύου & email

Το γνωστό εκπαιδευτικό κέντρο AQS με εμπειρία δεκαετιών σε θέματα εκπαίδευσης, έχει ανακοινώσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν σε ψηφιακές δεξιότητες όπως την εκμάθηση Excel Advanced Level, τη χρήση του MS Powerpoint για παρουσιάσεις και βασικό επίπεδο χρήσης του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όλα τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ (Πλήρως Επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ) στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που τέθηκαν σε εφαρμογή διακρίνοντας τα οφέλη που η κοινωνία θα έχει μέσα από την εκπαίδευση του πληθυσμού σε αυτά τα πεδία. Συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά χωρίς κόστος και χωρίς την οποιαδήποτε πολύπλοκη διαδικασία ή συγκατάθεση εργοδοτών. Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, άτομα εκτός εργασίας, συνταξιούχοι, κυβερνητικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι δημαρχείων και άλλων ημικρατικών οργανισμών, στρατιωτικοί κτλ

Στον ανταγωνιστικό κόσμο του σήμερα, η κατοχή ψηφιακών δεξιοτήτων αποτελεί όχι μόνο πλεονέκτημα, αλλά αναγκαιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, το εκπαιδευτικό μας κέντρο προσφέρει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων που εστιάζουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων σε ποικίλους τομείς.

 ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ AQS

 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Στα σεμινάριά μας, που περιλαμβάνουν "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - MS POWERPOINT", "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΜS EXCEL - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ" και "ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ", στοχεύουμε στην παροχή θεμελιωδών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη εργασιακή αγορά. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να δημιουργούν επαγγελματικές παρουσιάσεις, να διαχειρίζονται πολύπλοκα δεδομένα μέσω του Excel και να εξοικειωθούν με τις βασικές λειτουργίες του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η κατάκτηση τέτοιων δεξιοτήτων είναι κρίσιμη για τους σημερινούς εργαζομένους, αυτοεργοδοτούμενους, κυβερνητικούς υπαλλήλους, φοιτητές, αλλά και ανέργους που αναζητούν εργασία. Η απόκτηση και βελτίωση ψηφιακών δεξιοτήτων μπορεί να αποβεί καθοριστική στην εύρεση ή εξέλιξη της καριέρας τους. Επίσης, ενισχύει την επιχειρηματική απόδοση και ανταγωνιστικότητα, καθώς οι εργαζόμενοι γίνονται πιο αποδοτικοί, οργανωτικοί και ικανοί στην ανάλυση πληροφοριών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ AQS

 

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως, προσφέροντας ευελιξία και προσβασιμότητα σε όλους. Απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που διαμένουν ή εργάζονται στην Κύπρο, είτε έχουν άδεια εργασίας στη χώρα. Με τη συμμετοχή σε αυτά τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να προχωρήσουν με επιτυχία στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό τους μονοπάτι.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ

Στα πλαίσια του πιο πάνω έργου, η AQS μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των σεμιναρίων σε ομάδες ανθρώπων στον δικό τους χώρο/επιχείρηση και πάλι δωρεάν με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ικανοποιητικός και ο χώρος διεξαγωγής κατάλληλος. Τέτοια οργανωμένα σύνολα μπορεί να αποτελούν Επιχειρήσεις, Κοινότητες, Δημαρχεία, Μη-Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Σύνδεσμοι, Επαγγελματικά Σώματα, Σωματεία ή ακόμα και Κοινωνικές Ομάδες κτλ. Για διευθετήσεις διοργάνωσης τέτοιων σεμιναρίων στις πιο πάνω θεματολογίες επικοινωνήστε στο email: info@myseminars.com.cy


 

Share: