Adonis Business Academy: Δωρεάν Σεμινάριο για το Internet Marketing & Social Media στις 11/9/2023

calendar icon

27 Ιουλίου 2023

⠀ -⠀ Digital Marketing/Sales/Service
⠀ -⠀ Marketing/Digital Marketing
Adonis Business Academy: Δωρεάν Σεμινάριο για το Internet Marketing & Social Media στις 11/9/2023

Το Adonis Business Academy προσκαλεί ενδιαφερόμενους στο δωρεάν σεμινάριο "Πως το Internet Marketing & τα Social Media μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας", το οποίο θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 18:00 έως τις 19:45.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν μαζί με τον Άδωνη Αναστασίου τα διάφορα εργαλεία του Digital Marketing, όπως τα Social Media, το Google Ads και το Google Display Network, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής σας. Ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου, Άδωνης Αναστασίου, είναι ο πρώτος Certified Google Advertising Professional στην Κύπρο και έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα του digital marketing.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

 

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών internet marketing και να κατανοήσουν τη σημασία της παρουσίας τους στα social media. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πώς να εφαρμόσουν τα κατάλληλα εργαλεία και στρατηγικές για να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής τους και να αποκτήσουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, επαγγελματίες του Marketing & Sales, φοιτητές που σπουδάζουν επιχειρηματικότητα ή marketing, καθώς και σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την κοινωνική τους επιρροή.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, επομένως σας συνιστούμε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή.



Share: