Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2021

- Καινοτομία/ Start Ups

01 Δεκ 2021 20:03 01 Δεκ 2021 20:03
Ελληνικά
5 ώρες ( 1 ημέρα )
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2021

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας διοργανώνεται από το 2006 από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συμβάλλοντας στη βελτίωση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για την σύλληψη και υλοποίηση πετυχημένων πρωτοποριακών ιδεών στον πρωτογενή τομέα, στον τομέα των υπηρεσιών, της μεταποίησης και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προωθώντας έτσι την καινοτομία για όφελος της οικονομίας, ενώ παράλληλα ο θεσμός επιβραβεύει και την κοινωνική καινοτομία που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη χώρα μας.

Στο διάστημα των περασμένων χρόνων, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας. Το νησί διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον. 

Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς, στηρίζεται από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Αναλυτικό Κόστος Σεμιναρίου
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
  • € 0.00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τετάρτη - 01 Δεκ 2021

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος : Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2021